021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot de bucatarie, Multi Pro  Kenwood FDP301WH, Capacitate 2.1 Litri, Putere 800W, Blender 1.2 Litri

Robot de bucatarie, Multi Pro Kenwood FDP301WH, Capacitate 2.1 Litri, Putere 800W, Blender 1.2 Litri

Pret vechi: 410.00 Lei

Pret Promo: 296.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

28%
Reducere!

Descriere si specificatii


Kenwood a proiectat mixere clasice extrem de populare de peste 50 de ani și aceasta este ultima ediție a celui mai bine vandut produs Multi Pro, soluția perfectă pentru bucătării mai mici. Multi Pro Compact beneficiază de un design 2-in-1, astfel incat să aveți un procesor de alimente și un blender cu o singură mașină.

Sistemul Dual Drive

Folosind tehnologia exclusivă, procesorul combinat și blenderul pot fi folosite pe aceeași bază compactă, datorită sistemului unic Dual Drive, economisind o mulțime de spațiu pe blatul dvs. de lucru și in dulapuri.

Multifunctioanl

Procesorul și Blenderul Multi Pro Compact este tot ce aveți nevoie pentru tocare, amestecare și blenduire, dar și pentru a face supe și smoothie-uri intr-o mașină mică.

Compact și puternic

Acest procesor puternic, de 800W, este compact și este foarte simplu de utilizat, funcționand la două viteze diferite sau pe un set de pulsuri cu rotița unui cadran și ușor de păstrat curat. Motorul va porni numai după ce procesorul sau blenderul este fixat in siguranță și picioarele anti-alunecare se vor asigura că mașina rămane in acelasi loc in timp ce funcționează.

Usor de curatat

Atat vasul mixerului, cat și cana blenderului sunt sigure de spalat in mașina de spălat vase, la fel ca discul de mărunțire și lama de tocare.

Ce este inclus: amestecarea și pregătirea

Bolul de 2,1 litri gradat pe margini, cu o capacitate de lucru de 1,2 litri.
Lama de tocat din oțel inoxidabil pentru amestecarea amestecurilor de prăjituri sau de patiserie, tăierea cărnii, a legumelor, a fructelor cu coajă lemnoasă, a sosurilor sau a piureurilor de fructe și chiar pentru fabricarea pesmetului.
Discul reversibil de maruntire/ feliere procesează rapid legumele tari și branza, sau feliaza legume mai fine, cum ar fi castraveții și roșiile.
Instrumentul de emulsifiere face munca de bătut frisca, albus de ou sau maioneză, foarte usoara, in mai puțin de un minut.

Folosind același motor puternic, atașamentul Multi Pro Blender durează aproximativ un minut pentru a amesteca pană la 1,2 litri de supă sau smoothie-uri in recipientul de amestecare gradat.

Dimensiuni: 19 x 20 x 36,5 cm H.

Greutate: 2,3 kg.

Putere: 800W



Pretul barat reprezinta pretul de retail al  produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ  TVA

Preturile afisate nu includ transportul

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.