021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot de bucatarie 2-in-1 Kenwood Multipro Compact FDM302SS, blender si vas de smoothie, putere 800W, capacitate 1.2L, 2 viteze si functie puls, 31931

Robot de bucatarie 2-in-1 Kenwood Multipro Compact FDM302SS, blender si vas de smoothie, putere 800W, capacitate 1.2L, 2 viteze si functie puls, 31931

Pret vechi: 540.00 Lei

Pret Promo: 379.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

30%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Kenwood

 

Bazata pe principiul director al calitatii, inovatiei si designului, gama de produse elegante Kenwood nu numai ca va arata excelent in bucataria dvs., ci isi va face treaba la cel mai inalt standard. Urmarind in permanenta sa depaseasca limitele aparatelor de bucatarie, abordarea de pionierat a Kenwood in materie de proiectare si productie asigura ca produsele lor va vor face timpul petrecut in bucatarie placut si cat mai usor posibil.


Compacta fara compromisuri, cea mai recenta versiune Kenwood a celor mai vandute procesoare de alimente Multi Pro este tot ceea ce aveti nevoie pentru tocare, amestecare, batere, feliere, razuire, preparare de supa si amestecarea smoothie-urilor - si totul intr-un design 2-in-1 special pentru economisirea spatiului, care este perfect pentru bucatariile mai mici.

 


Design de economisire a spatiului

 

In loc sa ocupe spatiu pe blaturile dvs. cu un robot de bucatarie si un blender separat, procesorul si blender-ul Multi Pro pot fi folosite pe aceeasi baza compacta, datorita sistemului unic Dual Drive al Kenwood, economisind mult spatiu pe blatul dvs. si in dulapuri.

 


Robot de bucatarie versatil

 

O gama intreaga de accesorii fac ca robotul de bucatarie sa fie perfect pentru tocat, curatat, amestecat, framantat, razuit, feliat, batere si macinat:

 

Bol de amestecare de 2,1 litri - gradat in lateral, cu o capacitate de lucru de 1,2 litri.

Lama de cutit din otel inoxidabil - pentru tocat carne, legume si nuci; facand sosuri sau piureuri de fructe si chiar pentru a face pesmet.

2 discuri reversibile de macinare / feliere - cu unul pentru feliere groasa / macinare grosiera si celalalt pentru feliere subtire / macinare fina, proceseaza rapid legume tari si branza sau feliaza legume mai moi, cum ar fi castravetii si rosiile.

Disc de macinare extra-fin - ideal pentru razuirea parmezanului.

Instrument pentru aluat - amesteca si framanta amestecurile de paine si produse de patiserie.

Instrument pentru batut - face o lucrare foarte usoara de a face frisca, albusuri de ou sau maioneza in mai putin de un minut.

Multi mill - macina nuci, condimente si ierburi.

Lichid pentru supa si piureuri - Folosind aceeasi baza puternica ca si robotul de bucatarie, Multi Pro dureaza doar aproximativ un minut pentru a amesteca pana la 1,2 litri de supa sau piureuri in cana gradata pentru lichide;


Puteri prin pregatire

 

Baza din otel inoxidabil periat gazduieste un motor puternic de 800 W, care este foarte simplu de utilizat si va ofera controlul de care aveti nevoie - selectati una dintre cele doua viteze diferite sau setarea impulsului la rotirea cadranului. Motorul va porni numai dupa ce procesorul sau cana este fixat in siguranta, iar picioarele antiderapante asigura faptul ca aparatul ramane pus in timp ce functioneaza.


Puternic si elegant

 

In loc de bolul si vasul de plastic standard pe care le gasiti pe multe procesoare de alimentare - in special cele compacte - acest model vine cu un vas de plastic robust si vas de lichide din sticla, impreuna cu o baza din otel inoxidabil periat. Deci, pe langa faptul ca este mai robust, este si mai atractiv.

 


Usor de curatat

 

Toate partile detasabile, inclusiv vasul pentru amestecare, cana blenderului, discurile de macinare si lamele de tocat sunt sigure pentru masina de spalat vase, deci nu exista spalari dificile atunci cand mancarea este gata.


Dimensiune: 20 x 23 x 36.5 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.