021.311.40.46 / 0741.990.365
Procesor alimentar electric Prepr 31887, putere 200W, taiere,feliere, razuire, maruntire, picioruse anti-alunecare

Procesor alimentar electric Prepr 31887, putere 200W, taiere,feliere, razuire, maruntire, picioruse anti-alunecare

Pret vechi: 240.00 Lei

Pret Promo: 164.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

32%
Reducere!

Descriere si specificatii

Taiati, feliati, razuiti, taiati cubulete si preparati cartofi prajiti deliciosi - Procesorul electric compact PREPR, care trece fara efort, prin toate tipurile de preparate din bucatarie.

 


Usor de folosit

 

Rapid si simplu de utilizat, trebuie doar sa faceti clic pe disc in pozitie pentru oricare lama pe care doriti sa o utilizati, porniti cu butonul de control usor, adaugati ingredientele in tubul de alimentare si apasati-le cu ajutorul impingatorului. Lamele incep sa functioneze direct, procesandu-se fara a lasa bucati in urma, iar alimentele pregatite sunt trecute direct in vasul de mai jos, astfel incat sa puteti continua procesarea ingredientelor fara a fi nevoie sa va opriti si sa le mutati din cand in cand.

 


Versatil

 

Cinci discuri din plastic interschimbabile cu lame din otel inoxidabil feliaza, rad si toaca si, de asemenea, vine cu un disc suplimentar din otel inoxidabil pentru cuburi de cartofi dulci sau cartofi prajiti. Ajutorul perfect pentru bucatarie, motorul sau de 200W face usor pregatirea fructelor si a legumelor pentru toate retetele preferate - salate sanatoase, mancare gratinata, chipsuri subtiri - si, de asemenea, branza proaspat razuita, ciocolata si nuci.

 


Design compatibil cu blatul

 

Picioarele antiderapante il mentin stabil pe suprafata dvs. de lucru, iar amprenta sa redusa si designul compact inseamna ca poate ramane expus fara a utiliza prea mult spatiu valoros pe blat. Cand nu este utilizat, cablul se infasoara bine in jurul bazei.

 

Piesele detasabile sunt sigure pentru masina de spalat vase.

 


Despre PREPR

 

PREPR au luat unele dintre cele mai utilizate ustensile de bucatarie si si-au facut misiunea de a dezvolta cea mai functionala si practica versiune posibila a fiecaruia - si la preturi accesibile. Au luat in considerare chiar si cele mai mici detalii si fiecare piesa din gama este bine gandita, robusta, super-eficienta si usor de utilizat. Si nu strica faptul ca finisajul in doua culori verde si carbune carora li s-a acordat arata si el destul de inteligent.


Procesor alimentar electric, usor de folosit;

Putere: 200W;

Dimensiune: 19 x 19 x 33.5cm H.



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.