021.311.40.46 / 0741.990.365
Prajitor de paine din otel inoxidabil VonShef 2000049, 4 Felii, 6 Nivele prajire, Tava pentru firmituri, Inox

Prajitor de paine din otel inoxidabil VonShef 2000049, 4 Felii, 6 Nivele prajire, Tava pentru firmituri, Inox

Pret: 299.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Un toaster este un element esențial al blatului de bucatarie indispensabil și, fiind prezent pe tot parcursul anului, este important să găsiti unul care să completeze decorul bucătăriei dvs. la fel de perfect ca și gustul painii prăjite.

Conceput pentru iubitorii de paine prăjită, acest prajitor de la VonShef oferă combinația ideală de atragere vizuală și funcționalitate pentru a oferi rezultate perfect prăjite.

Control total al painii prajite

Toast-ul perfect vine in toate nuanțele și dimensiunile și vă puteți bucura de oricare dintre ele folosind cadranul de selecție de rumenire de 6 niveluri și sloturi de paine de 32 mm. Cu butoanele DEZGHETARE, REINCALZIRE și INAPOI pentru a porni, puteți obține rezultate ușor de fiecare dată.

Design elegant

Perfect pentru oricine se mandrește cu decorul bucătăriei sale, acest finisaj elegant, inox mat și detalii din cupru periat il fac mai mult decat demn de afișat permanent pe blatul dvs.

Fara mizerie

Firimiturile sunt un produs secundar inevitabil al unei felii bune de paine prăjită, dar cu ajutorul tavii de firimituri glisante din acest toaster, mizeria pe care o fac este complet evitată - pur și simplu scoateți-o după ce ați prăjit paine și aruncați firimiturile colectate in coșul de gunoi.

Funcție de ridicare

Cu mecanismul de ridicare al acestui toaster, puteți ridica painea prajita deasupra fantei pentru a verifica evoluția acesteia și a o scoate cu ușurință atunci cand este gata.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

 

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.