021.311.40.46 / 0741.990.365
Prajitor de paine Delonghi Distinta Flair CTI4003BK, capacitate 4 felii, putere 1800W, 6 niveluri de rumenire, tava de firimituri detasabila, rosu, 31943

Prajitor de paine Delonghi Distinta Flair CTI4003BK, capacitate 4 felii, putere 1800W, 6 niveluri de rumenire, tava de firimituri detasabila, rosu, 31943

Pret: 479.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Despre De'Longhi

 

Fondata la inceputul secolului al XX-lea in Treviso, De'Longhi este o companie italiana de inginerie renumita pentru aparatele electrocasnice elegante si de inalta calitate. Au un etos simplu: ,,Un produs De'Longhi va transforma intotdeauna cotidianul in ceva special."


Cu finisajul sau sofisticat de culoare rosie metalica si detaliile cromate, acest prajitor de paine De'Longhi Distinta cu 4 felii are deja multe de facut. Dar cand adaugati faptul ca face felie dupa felie de paine prajita perfect rumenita (exista sase nuante din care sa alegeti), suntem siguri ca veti putea gasi spatiu pentru aceasta in bucataria dvs., de preferinta alaturi de ceainicul potrivit. .

 


Comenzi de rumenire variabile

 

Oferind sase nuante de rumenire prin intermediul comenzilor de rumenire progresiva, toastul fiecaruia se poate face exact cum ii place - si deoarece comenzile pot fi ajustate independent unul de celalalt, puteti praji doua nuante diferite simultan.

 


Functie de anulare, dezghetare si reincalzire

Fie ca v-ati lasat accidental painea prajita putin prea mult timp, daca aveti nevoie sa dezghetati o felie sau doua direct de la congelator sau doriti sa reincalziti niste paine prajita care a devenit rece, comenzile integrate vor usura treaba.

 


Ridicare extra-inalta

 

Pozitia de ridicare la indemana simplifica recuperarea feliilor mai mici de paine sau a lipiilor fara riscul degetelor arse.

 


Tavi detasabile pentru firimituri

 

Fiecare pereche de sloturi are propria tava detasabila pentru firimituri. Pur si simplu glisati-le afara si rasturnati firimiturile in exces in cos pentru a va pastra prajitorul de paine curat si fara mizerie.

 


Putere: 1800W;

Dimensiune: 30 x 33 x 21 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.