021.311.40.46 / 0741.990.365
Pistol cu aer cald VonHaus 3515181, putere 2000W, 2 temperaturi de functionare, 4 duze, functie de oprire automata

Pistol cu aer cald VonHaus 3515181, putere 2000W, 2 temperaturi de functionare, 4 duze, functie de oprire automata

Pret: 124.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 160.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc limitat

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


Pistol termic VonHaus 2000W

Ati incercat vreodata sa razuiti vopseaua sau sa scoateti podeaua de vinil doar cu unelte de mana? Salvati-va de batai de cap. Completati sarcinile de bricolaj mai rapid si mai eficient cu pistolul termic VonHaus 2000W.

Dispune de doua temperaturi de functionare usor de reglat, Min: 350 grade C si Max: 550 gradeC pentru aplicarea tintita a caldurii.

Puteti dezgheta tevile inghetate, slabiti otelul ruginit, slabiti adezivul, indoiti materialele plastice, termocontractabil si multe altele.

Fabricat din compozit PP intarit pentru durabilitate suplimentara si rezistenta la temperatura, pistolul termic vine cu patru duze pentru aplicare tintita.

Duza de protectie sticla

Directioneaza caldura controlata catre zona tinta, protejand in acelasi timp elementele din jur de caldura - ideal pentru utilizare pe ferestre sau tocuri de usi din lemn vopsit.

Duza de imprastiere a aerului

Directioneaza un model de caldura lung si ingust catre suprafata de lucru - ideal pentru indepartarea vopselei sau a lacului de pe suprafete mari si plane, cum ar fi plinte, usi si scari.

Duza de concentrare

Directioneaza un flux de caldura concentrat catre suprafata de lucru - ideal pentru indepartarea vopselei din colturi incomode si crapaturi.

Duza reflector

Disperseaza uniform fluxul de caldura pe intreaga suprafata de lucru - ideal pentru dezghetarea tevilor inghetate, indoirea materialelor plastice sau tubulatura izolatoare electrica termocontractabila.

Pistolul termic este conceput pentru uz casnic si beneficiaza de o functie de oprire automata pentru o functionare in siguranta.

Instrumentul are un maner dublu proiectat ergonomic pentru un confort optim, precum si o baza verticala de sprijin, astfel incat sa puteti cobori uneltele in siguranta si sa lasati unitatea sa se raceasca dupa utilizare.

Specificatie:

Tensiune: 220 - 240V
Putere: 2000W
Temperatura maxima de functionare: 550degC
Temperatura minima de functionare: 350degC
Lungime cablu: 1,8 m



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.