021.311.40.46 / 0741.990.365
Perna electrica cu incalzire Clifford James G8859, Buzunare pentru maini si picioare, Control reglabil de temperatura, Lavabila, Crem

Perna electrica cu incalzire Clifford James G8859, Buzunare pentru maini si picioare, Control reglabil de temperatura, Lavabila, Crem

Pret vechi: 145.00 Lei

Pret Promo: 98.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

32%
Reducere!

Descriere si specificatii

Cooks Professionaleste unul dintre cei mai mari producatori si retaileri din Marea Britanie, specializat in fabricarea si vanzarea de produse electrocasnice, ustensile de bucatarie si articole de uz casnic si menaj.


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca Cooks Professional in topul preferintelor britanicilor.

In calitate de Partener Oficial Cooks Professional, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse Cooks Professional, la cele mai bune preturi din Romania.




Perfecta pentru relaxare,luxoasa perna moale din plus are buzunare incorporate pentru a va incalzi mainile si picioarele,este de asemenea, minunata pentru a relaxa muschii durerosi după o zi grea.


Conectati-va la cea mai apropiata priza si alegeti dintre cele doua setari de caldura controlate termostatic prin intermediul telecomenzii.


Perna incalzita dureaza aproximativ zece minute pentru a atinge temperatura dorita.


Husa pernei este lavabila.

Material interior - poliester.

Material husa - lana polara.

Dimensiuni L36 x W36 x H13cm.

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.