021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala electrica Slow Cooker Lakeland 61767, capacitate 6.5L, putere 300W, 3 setari de putere, timer de 24h

Oala electrica Slow Cooker Lakeland 61767, capacitate 6.5L, putere 300W, 3 setari de putere, timer de 24h

Pret: 154.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 360.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii




Unitatea de baza din otel inoxidabil - cu un finisaj elegant alb, manere de transport, comenzi simple si afișaj digital LED usor de citit.

Oala de gatit din aluminiu de 6,5 litri - acoperire antiaderenta, sigura de utilizat pe toate plitele, inclusiv cu inducție si sigura in cuptor pana la 200 grade C, cu o capacitate de lucru de 5,5 litri.

Capac din sticla calita cu maner din bakelita - sigur la cuptor pană la 200 grade C.

 

Folositi oala de gatit pe plita:

 

Multe retete de gatit lent incep cu instructiuni de rumenire in prealabil a anumitor ingrediente, cum ar fi carnea, ceea ce inseamna adesea sa folositi o tigaie separata si sa o adaugati la problemele dvs. de spalare. Asa ca am dat acestui aragaz lent o oala de aluminiu cu o baza prietenoasa cu inductia, care poate fi utilizata pe orice plita - la fel ca o oala „normală”. Odata ce ingredientele sunt rumenite, pur si simplu asezati-le inapoi in interiorul unitatii de baza si adaugati restul ingredientelor.

 

Folositi oala de gatit in cuptor:

 

De asemenea, ne-am asigurat ca oala interioara de gatit poate intra, de asemenea, in cuptorul cu capacul de sticla odata ce reteta dvs. s-a terminat de gatit, la fel ca orice alt vas.

 

3 setari de caldura:

 

Sub exteriorul alb inteligent, elementul de 300W inconjoara complet vasul de gatit pentru a oferi o gatire uniforma a ingredientelor. Exista trei setari dintre care puteti alege - HIGH (pentru rezultate mai rapide), LOW (pentru rezultate mai lente, cu foc mic) si WARM (se incalzeste pana se gateste, apoi se mentine cald pana este gata de servit) - cu timpuri prestabilite care se afiseaza pe ecranul LED . Si daca doriti sa modificati timpul pentru a se potrivi retetei dvs. si programul familiei, trebuie doar sa apasati butoanele + și -.

 

Temporizator de 24 de ore cu intarziere la pornire

 

Pentru acele momente in care doriti sa va pregatiti inainte, functia de intarziere a pornirii inseamna ca puteti programa acest aragaz lent sa inceapa oricand cu 30 de minute pana la 24 de ore in avans, astfel incat masa dvs. sa poata fi servita la momentul potrivit al zilei. Dupa ce timpul de intarziere este terminat, acesta va numara inapoi timpul de gatit, astfel incat veti putea spune intotdeauna cand masa este gata. Aceasta caracteristica nu este potrivita pentru carne, dar este perfecta pentru mesele vegetale, inclusiv tocanele vegetariene sau curry!

 

Afisaj LED usor de citit

 

Usor de curatat

 

Oala de gatit si capacul acesteia sunt ambele sigure pentru masina de spalat vase, desi recomandam spalarea manuala a oalei de gatit pentru a prelungi performanta stratului antiaderent. Partea exterioara acoperita cu pulbere este usor de curatat in cazul in care survin varsari atunci cand faceti spalare.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.