021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala electrica Remoska 62392, cu 3 capace, capacitate 3L, putere 610W, cu fereastra de vizualizare, suprafete antiaderente si suport

Oala electrica Remoska 62392, cu 3 capace, capacitate 3L, putere 610W, cu fereastra de vizualizare, suprafete antiaderente si suport

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 489.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

59%
Reducere!

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Incredibil de versatila Remoska tocmai s-a imbunatatit! De la producatorii oalei electrice all-in-one preferat de multa vreme, oala electrica 3-in-1 Remoska Tria este pregatit sa va revolutioneze repertoriul de retete. Spre deosebire de alte modele Remoska, acesta vine cu nu unul, ci cu trei capace diferite - deci, precum si capacitatea sa de a coace si praji la fel ca modelele anterioare, vine, de asemenea, cu un capac din sticla transparenta, astfel incat sa il puteti folosi ca un instrument conventional vas de caserola si un capac SoftPressure care il transforma intr-o tigaie sub presiune pentru a accelera timpul de gatit pe plita.

 


Ce e in cutie?

 

Oala de gatit de 4,5 litri - cu o capacitate de lucru de 3 litri, acest vas din aluminiu este acoperita cu trei straturi de acoperire antiaderenta de inalta calitate, astfel incat nimic nu se lipeste de interior. Suficient de inteligent pentru a fi transportat direct la masa de servit pentru servirea oaspetilor cand cina este gata, poate fi folosit pe orice plita (inclusiv cu inductie) sau intr-un cuptor conventional si este sigur in masina de spalat vase pentru a facilita spalarea.


Suport - pentru a pastra oala fierbinte departe de blat in timp ce gateste sau dupa ce iese dintr-un cuptor conventional.


Capac de copt 610W - la fel ca si capacul standard Remoska, elementul din acest capac va coace, praji sau gati la perfectie alimentele. Are un suport incorporat, o fereastra de vizualizare din sticla transparenta, astfel incat sa puteti verifica progresul si un simplu comutator de pornire / oprire. In urma multor cereri ale clientilor, cablul de alimentare Tria poate fi detasat de manerul capacului si, la fel ca predecesorii sai, foloseste foarte putina energie in timp ce va gateste masa.


Capac de sticla - fabricat din sticla intarita, cu orificiu de aerisire pentru a permite scaparea aburului si un maner robust deasupra, functioneaza uimitor pentru a pastra caldura atunci cand folositi oala de gatit ca o tigaie conventionala sau o caserola pe (sau in ) aragazul dvs. Sigura in cuptor pana la 220 grade C si in masina de spalat vase.


Capac SoftPressure - facand Tria si mai versatil, acest capac inteligent are o supapa de presiune care face gatitul pe plita mai rapid decat in mod normal prin cresterea presiunii in interiorul oalei. Cresterea presiunii in interiorul cratitei produce rezultate in stil gatit lent intr-o fractiune de timp, pastrand in acelasi timp toate vitaminele si substantele nutritive blocate in interior. Capacul se blocheaza in manere cu un mecanism simplu cu o singura mana - cu un buton rosu care arata daca nu este blocat corect - si capacul are un panou de sticla, astfel incat este usor sa verificati progresul.


Oala multi-talentata

Desi arata ca o tigaie, Remoska Tria poate gati ca un cuptor, daca nu chiar mai bine, si foloseste foarte putina energie electrica. Bucati de pui prajite (piele crocanta, carne moale ca untul), cotlete suculente de miel cu cartofi prajiti aurii,peste copt; sandvisuri prajite, cartofi la cuptor, pizza din congelator, mese gata direct din ambalaj; Puteti coace chiar si torturi usoare si umede si biscuiti deliciosi. Si este minunat si pentru o prajire cu continut scazut de grasimi.

 


Merge oriunde

 

Incredibil de economisitor cu electricitatea, oala Remoska este ideala pentru gatitul usor si economic acasa - dar unul dintre talentele sale este ca o puteti duce oriunde aveti acces la o sursa de energie electrica de 240 volti. Deci, este minunat pentru vacante cu barca, rulote si cabane de vacanta. Va puteti lua la revedere de la cutii si pachete fara sfarsit, deoarece o gama complet noua de alimente proaspat gatite devine posibila in vacanta.

 


Se potriveste cu standardul nostru Remoska Rack din otel inoxidabil, astfel incat sa puteti gati mancarea pe doua straturi, obiecte ,,la gratar" aproape de elementul de incalzire sau pur si simplu sa ridicati alimentele mai grase deasupra - ideale pentru carnati.

 


Despre aragazurile Remoska

 

Fabricat in Republica Ceha din anii 1950, Remoska este un cuptor inteligent si compact inventat ca un inlocuitor super-eficient pentru cuptoarele de zi cu zi - practic un mini cuptor electric cu capac care gateste.


 

3 capace pentru optiuni diferite de gatit;

Capac de copt pentru prajire, coacere si gratar

Capac SoftPressure pentru feluri de mancare rapide pe plita

Capac de sticla transparent pentru a fi utilizat in cuptor sau pe plita

 


Capacitate de lucru: 3 L;

Putere: 610W;

Dimensiune oala: 30 x 44 x 13.5 cm H ( inclusive manere);

Dimensiune cu trivet si capac: 44 x 53 x 20cm H;


 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.