021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala electrica Multicooker 11-in-1 InstantPot Duo Crisp and Air Fryer IP-DUO-CRISP80, capacitate 5.5L, putere 1500W, temporizator si functie de mentinere la cald, accesorii diferite, 62800

Oala electrica Multicooker 11-in-1 InstantPot Duo Crisp and Air Fryer IP-DUO-CRISP80, capacitate 5.5L, putere 1500W, temporizator si functie de mentinere la cald, accesorii diferite, 62800

Pret vechi: 1050.00 Lei

Pret Promo: 579.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

45%
Reducere!

Descriere si specificatii

Uitati sa aveti in casa o multime de gadgeturi aglomerate de depozitat in dulapuri - aveti nevoie doar de acesta. Gatit sub presiune, prajire cu aer, gatit lent, sotat, prajit, copt ... aceasta oala usor de utilizat 11-in-1 de trucuri culinare face totul pentru dvs. Si mai mult decat atat. Ideal daca nu aveti prea mult spatiu in bucatarie sau doriti sa creati mai mult spatiu inlocuind cateva lucruri, InstantPot Duo Crisp & Air Fryer este exact ceea ce aveti nevoie pentru cartofi prajiti, aurii, tocana si caserole frumos gatite, peste si legume gatite la abur, gustari sanatoase deshidratate si multe altele si totul la simpla atingere a unui buton. Cu afisaje luminoase, comenzi simple cu o singura atingere si pictograme pentru a va informa despre ce se intampla, Instant Pot va permite, de asemenea, sa personalizati orele si temperaturile pentru o mai mare versatilitate si control.

 


Ce e in cutie?

 

Oala de 8 litri (5,5 litri capacitate de lucru).

Cos de friteuza pe mai multe niveluri

Raft de gatit la abur cu manere lungi pentru usurinta in utilizare

Deshidratator / tava pentru gratar

Colector de condensare - pentru colectarea condensului de preaplin de pe rama de condensare

Suport de protectie si capac de depozitare

 


Puneti un capac pe oala

 

Este livrat cu doua capace - capacul oalei sub presiune va permite sa gatiti rapid sub presiune, sa le fierbeti, sa gatiti la abur, sa gatiti lent, sa mentineti mancarea la cald. Iar capacul friteuzei care circula cu aer fierbinte va ofera 5 functii clare de gatit: prajiti cu aer cald, prajit, coacere, gatire la gratar si deshidratare.

 


Cu capacul oalei sub presiune

 

Capacul sigileaza automat oala pentru o gatire sub presiune sigura si eficienta atunci cand o inchideti si are un buton de eliberare rapida a aburului pentru usurinta in utilizare. Si pentru a rezolva vesnica dilema unde-fac-eu-pun-capacul, un suport la indemana pe partea laterala a oalei Instant se ocupa de ea.

 

- Gatit sub presiune - economisind mult timp, va poate gati mancarea cu pana la 70% mai repede decat metodele conventionale. Si puteti regla setarile de timp, temperatura si presiune pentru a se potrivi.

 

- Gatit lent - pentru gatirea lunga si lenta a bucatilor de carne mai subtiri pentru rezultate frumos delicate.

 

- Abur - pentru prepararea mai sanatoasa a carnii, pestelui si legumelor.

 

- Sote - ideal pentru rumenirea carnii si inmuierea cepei inainte de a adauga alte ingrediente.

 

- Sous vide - pentru a gati alimente sigilate sub vid pentru perioade lungi folosind metoda baii de apa si temperaturi precise (variind de la 25 deg C la 90 deg C in trepte de 1 deg C).

 

- Pastrare la cald - porneste automat cand se termina programul de gatit pentru a va mentine mancarea calda pana cand sunteti gata de mancat.

 


Cu capacul friteuzei de aer

 

Capacul friteuzei de aer functioneaza prin circularea rapida a aerului fierbinte si necesita putin sau deloc ulei pentru a gati si a face mancarea crocanta.

 

- Prajit cu aer - pentru chipsuri aurii crocante, nuggets de pui, calamari si rulouri de primavara.

 

- Friptura - gatiti friptura de duminica fara a porni cuptorul.

- Coaceti - creati prajituri decadente, prajituri pufoase si multe altele.

 

- Broil (gratar) - topiti branza pe supa de ceapa franceza sau faceti nachos.

 

- Deshidratare - ideal pentru uscarea fructelor, legumelor si carnii pe o perioada lunga de timp pentru a face gustari sanatoase.

 


Va rugam sa retineti: puneti intotdeauna capacul friteuzei de aer pe suportul de protectie inclus pentru a evita deteriorarea blaturilor.

 


Temporizator intarziat si functie de mentinere la cald

O masa calda, gatita acasa, oricand doriti? Da, te rog. Functia temporizator de pornire cu intarziere va permite sa introduceti ingredientele in vasul instantaneu dimineata sau cu o seara inainte si setati-l sa inceapa la ora dorita - intre 10 minute si 24 de ore. Chiar daca ajungeti acasa mai tarziu decat era de asteptat, functia de mentinere la cald (care poate fi setata si pana la 24 de ore) va va asigura sa va asezati la o cina calda, iar 10 functii incorporate asigura cel mai inalt nivel posibil de siguranta, indiferent de metoda de gatit aleasa.

 

Va rugam sa retineti: functiile de pornire intarziata si mentinerea calda nu functioneaza cu capacul friteuzei de aer.

 


Oala interioara, multi-rack, colector de condens, suport de protectie si capac de depozitare, cos si baza de prajire cu mai multe niveluri, tava de deshidratare, capacul oalei sub presiune si piesele capacului sunt sigure pentru masina de spalat vase.


Putere: 1500W;

Capacitate de gatire: 5.5L;

Dimensiune: 39 x 34.5 x 37.5 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.