021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Branduri  /  Nespresso

Nespresso Magimix VertuoPlus, Putere 1600W, Capacitate 1,7 Litri. 11385

Nespresso Magimix VertuoPlus, Putere 1600W, Capacitate 1,7 Litri. 11385

Pret vechi: 545.00 Lei

Pret Promo: 399.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

27%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs resigilat  (?)


Experții in cafea de la Nespresso s-au remarcat prin intermediul aparatului revoluționar de cafea VertuoPlus. Distilandu-si toate abilitatile și consumand multă cafea in acest proces, ei au produs o mașină versatilă, inteligentă, care produce o cana perfectă de cafea sau un espresso bogat in crema, la fiecare atingere a unui buton, de fiecare data. Prin alegerea cu grijă a originii și experimentarea cu prăjirea fiecărui amestec, au dezvoltat un nou sistem de fabricare, care utilizează tehnologia de extragere prin centrifugare și recunoașterea automată a amestecului pentru a obține cele mai bune rezultate posibile, in fiecare ceasca. Cu patru dimensiuni diferite de pahare și trei dimensiuni de capsule, poate fi singura mașină de cafea de care veți avea nevoie vreodată.

Tehnica extracției prin centrifugare

VertuoPlus se incălzește rapid in 15-25 secunde. Doar introduceți capsula de cafea aleasă in aparat, VertuoPlus va citi codul de bare care recunoaște automat amestecul. Mașina este apoi calibrată astfel incat să se obțină setările perfecte pentru amestec. Apoi mașina amesteca cafeaua cu apă pentru a dizolva cafeaua și a extrage tot gustul si aroma. Pe măsură ce apa este injectată, capsula continuă să se rotească la o viteză specifică amestecului. Rotirea forțează cafeaua pentru a ieși din capsulă și, pe măsură ce atinge peretele capului mașinii, amestecă cafeaua cu aer creand crema. Faza finală implică rotirea capsulei de pană la 7000 de ori pe minut pentru a o usca. Capsula utilizată este apoi scoasă și cafeaua cremoasa perfectă este gata.

Recunoașterea automată a amestecului

Această mașină inteligentă de cafea recunoaște capsula Grand Cru pe care ați ales-o prin citirea unui cod de bare in jurul marginii capsulei, astfel incat nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la schimbarea setărilor. Parametrii sai se ajustează automat pentru a se potrivi cu orice băutură pe care o preparați.

Băutură cu o singură atingere

Nu putea fi mai simplu de utilizat. Deoarece inteligentul VertuoPlus face cea mai mare parte a lucrurilor pentru dvs., tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce fel de cafea doriți, să o introduceți in aparat, apoi să apăsați butonul.

4 Dimensiuni de cesti

VertuoPlus poate prepara patru cantitati de cafea, astfel ca preferintele fiecaruia pot fi servite - Espresso (40ml), Gran Lungo (150ml), Mug (230ml) si Alto (414ml).

3 mărimi de capsulă

O gamă de 20 Nespresso Vertuo Grand Crus sunt disponibile, fiecare cu profile aromatice unice și in trei dimensiuni diferite de capsule: mari pentru Alto și Mug, medii pentru Gran Lungo și mici pentru Espresso. Fiecare amestec Grand Cru a fost creat special, luand in considerare selecția boabelor, amestecarea, prăjirea și măcinarea, pentru a asigura cea mai bună potrivire cu parametrii de preparare ai VertuoPlus și pentru a asigura că fiecare ceașcă este cea mai bună posibilă. Mai mult de 80% din cafea este obținută prin programul Nespresso AAA Sustainable Quality și este sigilata in capsulele din aluminiu reciclabile Vertuo pentru prospețime.

Alte caracteristici

    Se incălzește in 40 de secunde
    Rezervor de apă rotativ de 1,7 litri
    Containerul poate tine pana la 10 capsule utilizate
    Oprire automată după 9 minute
    Vine cu 12 capsule pentru a porni

Vă rugăm să rețineți: Mașinile de cafea VertuoPlus sunt compatibile numai cu capsule de cafea Vertuo Grand Cru. Capsulele originale pentru cafea Nespresso nu sunt compatibile cu aceste aparate.

1,7 litri.

 23 x 33,5 x 32,5 cm H.

 4.6 kg.

Putere: 1600W

cod: 31894



Pretul barat reprezinta pretul de retail al  produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ  TVA

Preturile afisate nu includ transportul

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.