021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer de mana Dualit 17644, putere 400W, 2 palete plate, 2 carlige aluat, 1 tel, fir retractabil, 4 setari de viteza

Mixer de mana Dualit 17644, putere 400W, 2 palete plate, 2 carlige aluat, 1 tel, fir retractabil, 4 setari de viteza

Pret vechi: 420.00 Lei

Pret Promo: 270.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

36%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Dualit

 

Dualit s-a nascut din pasiunea unui om pentru inventie, produse bine concepute si grefa dura. Max Gort-Barten a iesit din armata britanica dupa ce cel de-al doilea razboi mondial s-a umplut de idei de inginerie si si-a inceput afacerea in Camberwell - una dintre primele sale idei a fost focul electric cu doua lumini, care a dat companiei numele, dar era acum simbolul lor prajitor de paine brevetat care a atras atentia publicului. Specializata in continuare in prajitoare de paine, linia de produse Dualit include acum o gama de aparate electrice mici, de la ceainice, pana la mixere manuale si oale electrice. Condus acum de a doua si a treia generatie a familiei, Dualit respecta cu fermitate principiile de fiabilitate si durabilitate ale lui Max: fara bibelouri, fara trucuri, fara compromisuri, doar produse excelente.


Transformand prepararea desertului perfect intr-o briza fara efort, acest mixer de mana crem de la Dualit amesteca, framanta si bate, facand toata munca grea, astfel incat sa nu fie nevoie sa o faceti dvs.

 


Setari cu 4 viteze

 

Cu un motor puternic de 400 W si 4 setari diferite de viteza, actionate de comutatorul glisant usor accesibil de pe manerul mixerului, acest mixer manual se adapteaza la locul de munca. Si cu doua palete plate din otel inoxidabil, carlige pentru aluat si un tel, are si toate accesoriile pentru a asigura rezultate excelente.

 


Conceput pentru confort

 

Cu un maner mare care sta frumos in mana si comenzi de viteza usor accesibile, acest mixer de mana a fost conceput pentru a fi usor si confortabil de utilizat. Nu este prea greu, mixerul este ideal pentru a fi folosit cu o singura mana, lasandu-va o mana de rezerva pentru adaugarea de ingrediente sau rotirea bolului.

 


Usor de curatat

 

Nu doar usor de utilizat, acest mixer de mana este usor sa pastreze aspectul sau cel mai bun. Toate accesoriile sunt expulzate printr-o apasare a butonului mare din partea de sus si toate sunt sigure pentru masina de spalat vase. De asemenea, se mandreste cu un cablu de alimentare retractabil, care se introduce in unitatea principala, pentru depozitare ordonata atunci cand nu este utilizat.

 


Cu atentia obisnuita a Dualit asupra fiabilitatii si eficientei, acest mixer de mana este ideal indiferent daca coaceti un tort reconfortant sau framantati un lot de aluat de paine. Suficient de compact pentru a nu va ocupa tot spatiul din dulap, este intotdeauna la indemana ori de cate ori este nevoie.

 


Include

 

400W mixer de mana

2 palete plate din otel inoxidabil

2 carlige de aluat

1 tel




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.