021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer de mana Breville VFM021, cu tehnologie de incalzire, 7 viteze si functie puls, putere 270W, accesorii incluse, 62118

Mixer de mana Breville VFM021, cu tehnologie de incalzire, 7 viteze si functie puls, putere 270W, accesorii incluse, 62118

Pret vechi: 310.00 Lei

Pret Promo: 274.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

12%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Breville

 

Fondata in Australia in 1932, Breville a fost inceputa de Bill O'Brien si Harry Norville, iar numele companiei este un amestec al lor. Cunoscute in toata lumea pentru producatorul de paine prajita, fabrica, de asemenea, o gama larga de aparate de bucatarie si au o reputatie puternica pentru cercetare si dezvoltare.


O piesa fabuloasa pentru trusa bucatarilor care deseori considera ca au timpul limitat, mixerul de mana HeatSoft de la Breville poate arunca un flux usor de aer cald pe ingrediente pe masura ce le amestecati, daca incercati sa bateti o crema delicioasa de tort sau o budinca rapida si cremoasa intr-o seara de lucru, nu este nevoie sa asteptati pentru ca untul sa se topeasca - inmoaie untul rece de 12 ori mai repede, incalzindu-l usor, deoarece se amesteca pentru rezultate mai pufoase.

 


Multe dintre cele mai gustoase retete de copt incep cu acea expresie faimoasa "amestecati impreuna untul si zaharul". Dar asteptarea a jumatate de ora (sau mai mult) pentru ca untul direct din frigider sa se inmoaie poate fi ultima dorinta pentru un brutar ocupat. Daca perseverati cu unt prea rece, coacerea se poate dovedi grea si densa si, daca il topiti prea repede, poate avea ca rezultat un aluat uleios care creeaza prajituri si fursecuri usor umede, mai plate decat ati dori. Asadar, atunci cand copiii dvs. va reamintesc cu intarziere despre vanzarea de prajituri de maine sau cand oaspetii neasteptati se lasa la cina, cu acest mixer inteligent veti putea sa pregatiti mai repede ca niciodata o duzina de briose, un aluat de tort sau un amestec de prajituri.

 


Accesorii incluse

 

Batatori din otel inoxidabil

Tel din balon din otel inoxidabil

Carlige de aluat din otel inoxidabil

Carcasa de depozitare din plastic transparent - accesoriile, firul si stecherul se potrivesc perfect in interior, iar mixerul manual se fixeaza in partea de sus.


Tehnologie brevetata HeatSoft

 

O idee atat de stralucitoare si un ,,salvator de viata" pentru brutarii carora le lipseste timpul si le place sa coaca biscuiti si prajituri cu unt adecvat, mai degraba decat cu unt de brutarie - tehnologia brevetata HeatSafe de la Breville combina puterea de incalzire usoara a unei suflante de aer cald cu capacitatile de amestecare a mixerului manual foarte eficient. In loc sa asteptati ca untul sa se inmoaie la temperatura camerei, doar aruncati-l in cuburi, adaugati-l in vasul de amestecare si porniti functia HeatSoft inainte de a porni bateriile. In doar cateva minute untul se va inmuia si incepe sa se amestece cu zaharul.

 


SFAT: Utilizati intotdeauna cea mai mica viteza setata pana cand untul s-a inmuiat si puteti dezactiva functia HeatSoft.

 


7 viteze plus puls

 

Controlat de o simpla alunecare glisanta, acest mixer manual are 7 viteze de alegere - de la 1 pentru ingredientele sub forma de pudra fina si crema de unt si zahar cu optiunea HeatSoft, pana la 7 pentru a bate albusurile in varfuri rigide - si exista un buton care creste viteza pe care ati selectat-o pentru a oferi unui amestec mai greu acel mic efect extra, fara a fi nevoie sa schimbati complet setarea.

 


Butonul de evacuare a batatorului

 

Nu este nevoie sa va luptati cu paletele cand doriti sa treceti de la un lucru la altul - un buton din partea din fata elibereaza instrumentele pentru dvs., astfel incat sa puteti trece de la paletele de batut la tel si sa reveniti fara a pierde timp.

 


Usor de depozitat

 

Gandit inteligent, HeatSoft Hand Mixer face clic cu atentie in propriul loc de depozitare la comanda, cu mult spatiu in partea de jos pentru paletele de batut, carligele de aluat si tel, impreuna cu firul, care are propria sa invelitoare a cablului de alimentare pentru a-l mentine sub control.

 


Usor de curatat

 

Toate instrumentele sunt sigure pentru masina de spalat vase, astfel incat odata ce tortul este in cuptor, curatarea poate fi la fel de 

rapida pe cat aveti nevoie. Duza metalica de culoare cupru a jetului HeatSoft este magnetica si poate fi indepartata pentru curatare, iar orificiul de incalzire de sub fir este de asemenea detasabil, astfel incat sa puteti curata filtrul de aer. Corpul mixerului de mana se sterge usor cu o carpa umeda.


Putere: 270W;

Dimensiune: 30 x 21.5 x 8.5 cm;

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.