021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer 2 in 1 cu suport si de mana Lakeland 61782, putere 400W, capacitate 2L, 5 setari de viteza si functie de puls, 2 palete si 2 carlige de aluat

Mixer 2 in 1 cu suport si de mana Lakeland 61782, putere 400W, capacitate 2L, 5 setari de viteza si functie de puls, 2 palete si 2 carlige de aluat

Pret: 189.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 410.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Daca, ca si noi, doriti un aparat de bucatarie care sa poata face mai multe sarcini, va va placea mixerul nostru 2-in-1 Matt Black. Ideal pentru bucatariile cu spatiu mic in care spatiul de depozitare si blatul de lucru este extrem de incarcat, aspectul elegant, negru, crom si otel al acestui mic mixer cu suport inclinabil, ascunde un motor plin de putere, care va ofera rezultatele fara efort ale unui mixer de mana si controlul unui blender manual, fara cheltuielile sau problemele de depozitare ale cumpararii ambelor.

 


Ce e in cutie?

 

Suport negru mat - cu picioruse anti-alunecare, platforma suspendata pentru mixerul manual si buton de eliberare a mixerului;

Mixer de mana detasabil - cu motor puternic de 400 W, setari de 5 viteze, functie de puls si buton de evacuare;

Bol de amestec din otel inoxidabil de 3,5 litri - cu o capacitate de lucru de 2 litri;

Protectie impotriva stropirii din plastic transparent

2 palete de batut din otel inoxidabil - pentru a bate, a amesteca, a face crema si frisca;

2 carlige de aluat din otel inoxidabil - pentru amestecarea amestecurilor mai groase, cum ar fi fursecuri si aluatul de paine;


Motor puternic cu 5 trepte plus functie puls;

 

Cu un motor de 400W care este mai mult decat egal cu toate sarcinile de amestecare, batere si framantare, aceasta masina robusta face o lucrare usoara de a combina amestecurile de prajituri, produse de patiserie si paine. Cinci viteze au grija de orice, de la bezea usoara la aluat rigid, un comutator glisant faciliteaza selectarea vitezei de care aveti nevoie si exista o optiune de impuls in cazul in care aveti nevoie de o explozie suplimentara de putere in orice etapa.

 


Din suport

 

In modul mixer cu suport, vasul din otel inoxidabil se roteste automat in timp ce lucrati, ajutand la amestecarea mai buna a ingredientelor si facand o lucrare mai usoara de amestecare. Si daca doriti sa il utilizati ca mixer manual, nu ar putea fi mai usor sa schimbati intre cele doua - doar apasati butonul din spatele suportului cu cap inclinabil si mixerul manual va fi eliberat imediat.

 


In mana

 

Cand doriti controlul unui mixer de mana - sau daca aveti nevoie de un vas de amestecare mai mare pentru anumite sarcini - unitatea de mixare manuala cu putere ofera mult mai multa putere decat v-ati astepta de obicei de la un mixer de mana, fiind totusi suficient de usor pentru operare cu o singura mana.

 


Usor de utilizat si depozitat

 

Toate comenzile sunt asezate deasupra mixerului de mana detasabil, astfel incat este incredibil de usor de utilizat - indiferent daca este sau nu asezat in suport - si toate butoanele sunt la indemana. Cu o amprenta mai mica decat majoritatea mixerelor cu suport, este usor de amplasat pe blatul dvs. si, daca doriti sa-l puneti deoparte atunci cand lucrul sau este terminat, il puteti pastra fie cu, fie fara unitatea de amestecare fixata in suport pentru a se potrivi spatiului dvs. de depozitare.


Capacitate de lucru bol: 2L;

Putere: 400W;

Dimensiune: 33.5 x 22 x 34 cm;

 

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.