021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer 2 in 1 cu suport si de mana Lakeland 31789, putere 300W, capacitate bol 2L, 5 setari de viteza si turbo, accesorii

Mixer 2 in 1 cu suport si de mana Lakeland 31789, putere 300W, capacitate bol 2L, 5 setari de viteza si turbo, accesorii

Pret vechi: 270.00 Lei

Pret Promo: 149.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

45%
Reducere!

Descriere si specificatii

Puterea unui mixer de mana, controlul unui blender manual. Daca nu doriti cheltuielile pentru cumpararea ambelor, nu aveti spatiu pe blatul de bucatarie sau pur si simplu nu puteti decide intre cele doua, mixerul nostru electric 2-in-1 de mana si cu suport inseamna ca nu trebuie sa faceti compromisuri.

 


Versatil

 

Cu un motor de 300W care este mai mult decat egal cu toate sarcinile de amestecare, batere si framantare, aceasta masina robusta face o lucrare usoara de a combina amestecurile de prajituri, produse de patiserie si paine. Cinci viteze variabile au grija de orice, de la bezea usoara pana la aluat rigid, cu o functie turbo atunci cand aveti nevoie de o explozie suplimentara de putere pentru amestecuri mai mari sau mai grele. Vine cu o pereche palete pentru amestecarea amestecului de prajituri, pentru a bate frisca si pentru a bate albusurile de ou la viteze mai mari si doua carlige de aluat pentru a le folosi la viteze mai mici pentru amestecuri mai groase, cum ar fi aluatul de paine.

 


Din suport

 

In modul mixer cu suport, vasul din otel inoxidabil se roteste si oscileaza automat de indata ce mixerul este pornit, ajutand la amestecarea mai buna a ingredientelor si facand o lucrare mai usoara de amestecare. Exista, de asemenea, o paleta de amestecare care se fixeaza pe partea laterala a castronului pentru a indeparta tot amestecul delicios de pe parti pe masura ce vasul se roteste, astfel incat sa nu irositi nimic. Si daca doriti sa il utilizati ca mixer manual, nu ar putea fi mai usor sa schimbati intre cele doua - doar apasati butonul din spatele suportului si mixerul se elibereaza imediat.

 


De mana

 

Daca doriti controlul unui blender de mana - sau aveti un bol de amestecare preferat pentru anumite sarcini - aceasta unitate plina de energie ofera mai mult muschi decat v-ati astepta de obicei de la un mixer de mana, fiind totusi suficient de usor pentru o operare cu o singura mana. , si cu un maner ergonomic pentru un amestec mai confortabil.

 


Usor de utilizat si depozitat

 

Deoarece toate comenzile sunt amplasate in partea de sus a unitatii de amestecare manuala, este incredibil de usor de utilizat si de a comuta intre moduri - il actionati exact in acelasi mod, indiferent daca este sau nu apasat in suport - si apelarea rapida variabila, viteza turbo si butoanele de eliberare a atasamentului sunt usor accesibile in partea de sus a unitatii de amestecare. Are o amprenta mai mica decat multe mixere cu suport, deci este usor de depozitat pe blatul dvs. si, daca doriti sa il lasati la sfarsit de lucru, il puteti pastra fie cu, fie fara baza, pentru a se potrivi spatiul dvs. de stocare.


Capacitate bol: 2L;

Putere: 300W;

Dimensiune: 30 x 18.5 x 32cm

 


Accesorii si atasamente incluse:

 

2 carlige de aluat.

2 batatoare

Spatula.

Paleta de amestecare



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.