021.311.40.46 / 0741.990.365
Masina de facut paine Lakeland 62168, Putere 550 W, 12 programe, paine de 700/900 g, functie de mentinere la cald si intarziere incepere

Masina de facut paine Lakeland 62168, Putere 550 W, 12 programe, paine de 700/900 g, functie de mentinere la cald si intarziere incepere

Pret: 199.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 650.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)



Nu exista nimic asemanator mirosului de paine proaspat coapta - ca sa nu mai vorbim de gustul superior al unei paini coapte in casa si de absenta aditivilor care se gasesc in mod obișnuit in majoritatea painilor din supermarketuri produse in serie. Va puteți bucura de paine proaspata in fiecare zi, fara framantarea dureroasa a aluatului- pur si simplu adaugati ingredientele si aparatul face toata munca grea pentru dvs.; ecranul LCD clar si setarile simple, facandu-l foarte usor de utilizat. Nu numai ca painea va iesi coapta la perfectiune, mașina noastra moderna de paine va aduce un plus elegant la blatul dvs., cu finisajul negru stralucitor și capacul din otel inoxidabil.

 

Ce contine:

Lama de framantat;

Tava antiaderenta;

Lingura de masurat;

Ceașca de masurare;

Carlig

 

Cu 12 programe din care sa alegeti, veti avea intotdeauna o idee noua de incercat.

 

1. De baza - perfect pentru atunci cand vrei doar o paine veche simplă. Adaugati semințe, nuci sau orice va place, pentru un plus de gust si textura.

2. Franceza - cu un timp de crestere mai lung, alegeti aceasta functie pentru o textura usoara si o crusta crocanta.

3. Grau integral - pentru cele mai gustoase rezultate, se recomanda sa nu utilizati functia de intarziere la coacerea painii din grau integral.

4. Rapid - Daca aveti nevoie de paine in graba, aceasta setare va coace o paine delicioasa intr-un timp redus, cu un finisaj usor mai dens.

5. Dulce - coaceti dulciuri si produse de patiserie delicioase.

6. Aluat - aceasta setare va va amesteca si creste aluatul fara coacere, facandu-l perfect pentru aluatul pentru pizza, chifle si baghete.

7. Fara gluten - coace painea perfecta fara gluten, astfel incat sa va puteti delecta cu delicii fara restrictii. De asemenea, puteti adauga ingrediente suplimentare pentru un plus de aroma.

8. Tort - oh da, te poti bucura chiar si de o prajitura delicioasa, coapta la perfectiune, cu o simpla apasare de buton.

9. Sandwich - nu vor mai exista felii de paine limpede care sa tina sandwich-ul impreuna, deoarece aceasta setare va crea painea sandwich perfecta cu o crusta putin mai subtire decat painea de baza.

10. Zer - foloseste aceasta setare pentru retetele de paine care includ unt.

11. Framantarea - cea mai grea parte a prepararii pâinii ... aceasta setare este perfecta daca doriti sa faceti aluat de pizza diferit - sau sa coaceti un lot de chifle in cuptor.

12. Coaceti - doar pentru coacere, fara framantare sau crestere, utilizati aceasta setare daca programul ales s-a finalizat si doriti ca painea sa fie coapta mai mult timp pentru o paine mai clara sau mai intunecata.

 

Temporizator de intarziere

 

Setati cronometrul si va puteti bucura de paine proaspat coapta la momentul zilei care vi se potriveste, fie ca este primul lucru dimineata sau cand ajungeti acasa de la serviciu - nu exista o casa binevenita ca aroma unei paini proaspat coapte!

 

Functie de mentinere la cald

Crusta reglabila si controlul marimii

 

Cu totii avem o preferinta diferita in ceea ce priveste painea perfecta, asa ca, desigur, nu am fi atat de rai incat sa va oferim o singura optiune - puteti allege intre crusta deschisa, medie si intunecata. De asemenea, puteți alege intre doua dimensiuni diferite - 700g pentru o paine mai mica sau 900g daca aveti o multime de hranit.

 

Fereastra mare de vizionare

Usor de curatat

 

Atat tigaia antiaderenta pentru paine, cat si lamele de framantat sunt sigure pentru masina de spalat vase, ceea ce face ca curatarea post-fabricare a painii sa sa faca cu usurinta.

 

Dimensiune: 25 x 36 x 29,5cm H.

Flex 90cm.

Putere: 550W.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

 
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.