021.311.40.46 / 0741.990.365
Gratar reversibil pentru aragaz din fonta VonShef 1507598, Dimensiuni 37x19cm

Gratar reversibil pentru aragaz din fonta VonShef 1507598, Dimensiuni 37x19cm

Pret: 104.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 180.00 Lei

 

Garantie: 30 Zile

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.


In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.



Grătarul din fontă VonShef deschide o nouă lume a posibilităților culinare, cu suprafața mare de gătit antiaderentă și designul cu două fețe.

Un mod multi-funcțional și distractiv de gătit, grătarul din fontă VonShef este perfect pentru grătar, camping, distracție la petreceri și sărbători și gătirea de zi cu zi pe plită.

Un mod mai sănătos de a găti

Grătarul din fontă VonShef este ideal dacă căutați și un mod mai sănătos de a găti, scurzand sucurile alimentelor pentru a permite prepararea gustoasă, fără grăsimi.

Folosiți partea valurita pentru a găti carnea, peștele și sandvișurile la grătar la perfecțiune - completați cu un efect  vargat autentic.


Intoarceți-l și folosiți partea plată pentru a gati ouă batute, clătite, fajitas, legume și multe altele!

Durabil

Construit din fontă ultra-puternică cu un finisaj negru mat, grătarul are proprietăți fantastice de distribuție și retenție a căldurii pentru a asigura o gatire uniforma.

Fonta este, de asemenea, renumită pentru capacitatea sa de a pastra aroma și umiditatea in alimente, ceea ce face ca acest grătar să fie și o alegere si mai atractivă.

Multifuncțional

Nu numai că grătarul oferă un mod unic de a găti. Poate fi folosit și ca platou de servire datorită proprietăților de retenție de căldură ale fierului și manerelor laterale integrate.

Ușor de curățat.

Suprafață de gătit: 37 x 19cm


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.