021.311.40.46 / 0741.990.365
Galeata dubla cu mop rotativ Easy Clean D9620, Centrifuga Metalica

Galeata dubla cu mop rotativ Easy Clean D9620, Centrifuga Metalica

Pret vechi: 170.00 Lei

Pret Promo: 129.00 Lei

 

Stoc terminat

24%
Reducere!

Descriere si specificatii

Cooks Professionaleste unul dintre cei mai mari producatori si retaileri din Marea Britanie, specializat in fabricarea si vanzarea de produse electrocasnice, ustensile de bucatarie si articole de uz casnic si menaj.


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca Cooks Professional in topul preferintelor britanicilor.

In calitate de Partener Oficial Cooks Professional, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse Cooks Professional, la cele mai bune preturi din Romania.

Curatati-va podelele cu usurinta folosind mopul dublu de centrifugare cu cap din microfibre. Acest produs revolutionar de curatare combina mopul din microfibre ultra-absorbant cu un sistem unic de centrifugare situat in galeata dublua.


Rotire

Sistemul de centrifugare foloseste forta centrifuga pentru a clati si usca mopul mai repede, eliminand apa murdara si permitandu-va sa uscati podeaua rapid si igienic. Capul mopului se roteste la 360 ​​de grade ceea ce permite sa acopere suprafata podelei rapid si usor, abordand colturile si zonele greu accesibile in mod usor.


Designul cupei cu mop dublu mentine apa curata separata de apa murdara. Acest lucru va asigura curatarea igienica a pardoselilor. Galeata se dezasambleaza pentru o depozitare rapida si usoara.


Versatil

Ideal pentru toate tipurile de pardoseli dure, ex.parche, gresie., granit, marmura, etc.

Mopul poate fi folosit si uscat, atragand praful, murdaria si parul ca un magnet.

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.