021.311.40.46 / 0741.990.365
Friteuza cu ecran tactil, Air Fryer, Lakeland 31796, Capacitate 2.6Litri, Putere 1300W

Friteuza cu ecran tactil, Air Fryer, Lakeland 31796, Capacitate 2.6Litri, Putere 1300W

Pret vechi: 425.00 Lei

Pret Promo: 279.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

34%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


 

Pregătește-te pentru zilele fără vină! Friteuza cu ecran tactil, Air Fryer Lakeland gătește cu puțin sau fără ulei, astfel incat să vă puteți bucura de versiunile mai ușoare ale tuturor alimentelor dvs. preferate, fără a sacrifica aroma.

Cale mai ușoară cale de a prăji

Nu este nimic atat de tentant ca o portie de crisp, chips-uri aurii facute in casa, dar toate uleiurile folosite in friteuzele traditionale ar fi insemnat ca au fost in prealabil in afara meniului ... Spune-i salut atunci friteuzei  noastre inteligente Touchscreen Air, care va permite sa aveti chipsurile și să le mancați! Folosind doar o linguriță de ulei pentru a găti pană la 500g de chipsuri, circula aer cald din toate direcțiile pentru a găti mancarea uniform, mult mai usor,cartofi prajiti perfect, carne, pește, păsări de curte și fructe de mare mult mai ușoare, fara sa va ingrijorati de silueta dvs.

Versatil, rapid și convenabil

Cand vine vorba de prăjirea alimentelor mai sănătoase, obținerea unui chips de aur perfect crocant, cu un mijloc pufos, este testul final - și suntem bucuroși să raportăm că friteuza noastră trece de fiecare dată - dar există mult mai multe lucruri ce pot fi gătite in această friteuză versatilă . Gandiți-vă la wedges din cartofi dulci și cartofi prăjiți, fara grasime; fileuri de pește mai sănătoase și bucăți de pui; alimente inghețate cum ar fi inele de ceapă sau scampi fără ulei; și chiar gustari dulci. De fapt, puteți găti aproape orice gătiți, de obicei, intr-o friteuza obisnuita - toate fără a fi nevoie să  imbraciți mancarea intr-un vas de ulei.

Ușor de utilizat și curățat

Dispunand de un panou digital de control tactil, Friteuza noastră este foarte simplă și are setări de căldură care pot fi schimbate de la 80 la 200 grade C pentru a se potrivi unei game largi de alimente. Ghidul de gătit inclus vă va ajuta să "prăjiți" la perfecțiune de fiecare dată și, spre deosebire de friteuzele tradiționale cu adaos de grăsime, această versiune electrică este foarte simplu de curățat. Nu există nici un ulei dezordonat care să se schimbe, iar orice exces - și nu prea mult - se scurge in rezervorul de dedesubt, care poate fi scos și aruncat in mașina de spălat vase impreună cu tava neaderenta și coșul de prăjit. In plus, este mai puțin miros decat cu o friteuza tradițională.

Funcția de intrerupere automată

Dacă trebuie să scoateți coșul de gătit pentru a verifica, a scutura sau a intoarce mancarea, funcția de pauză oprește automat timpul de gătire cand scoateți coșul, apoi repornește cand este pus inapoi in loc, asigurandu-vă că mancarea este gătită pentru perioada corectă . Un cronometru de numărătoare de 60 de minute vă ajută să țineți evidența progresului și, odată ce programul de gătit s-a terminat, va emite un semnal sonor pentru a vă anunța că mancarea este gata!

Amprentă compactă cu economie de spațiu

Spre deosebire de unele friteuze cu conținut scăzut de grăsime la care am văzut că au o bază foarte lată, Friteuza Lakeland Air a fost proiectata cu o amprentă compactă care nu va inghiți tot spațiul dvs. prețios de lucru. Cu un maner și o carcasă rece, plus o protecție impotriva supraincălzirii, siguranța a fost bine luată in considerare.

Capacitate de 2,6 litri - gătește pană la 500g chips-uri.

27 x 34,5 x 32,5cm H.Flex 80cm - cablu de stocare in bază.

1300W.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Recenziile utilizatorilor
Data: 03-02-2022

Recenzie data de Anastasia (Timisoara)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.