021.311.40.46 / 0741.990.365
Friteuza cu aer cald Swan SD10510BLN, putere 900W, capacitate 6L, functie de oprire automata, cronometru, senzor de pornire, design retro, culoare albastru

Friteuza cu aer cald Swan SD10510BLN, putere 900W, capacitate 6L, functie de oprire automata, cronometru, senzor de pornire, design retro, culoare albastru

Pret vechi: 750.00 Lei

Pret Promo: 479.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

36%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

 

Swan este unul dintre cei mai vechi producatori de electrocasnice si articole de uz casnic din Marea Britanie, cu o istorie de 130 ani.

 

Firma  Bulpitt & Sons a fost infiintata in anii 1890, membrii fondatori fiind cei care au inventat fierbatorul de apa submersibil, iar 40 ani mai tarziu, in 1931, cei de la Bulpitt & Sons au lansat brand-ul Swan, brand care includea o gama completa de electrocasnice si ustensile de uz caznic de cea mai buna calitate.

 

Angajații Swan, pasionați de moștenirea bogata pe care Brandul Swan, infiintat in secolul trecut, a lasat-o in cei aproape 130 ani de traditie, au grija ca fiecare produs Swan sa fie unul de exceptie.

 

Concepute și proiectate in sediul Swan din Marea Britanie de către designeri si ingineri britanici, aparatele si articolele de gătit, precum și accesoriile de bucătărie au fost distinse de-a lungul timpului, de catre diverse publicatii britanice, cu numeroase premii pentru design si inovatie


Capacitate de 6 litri si prajire rapida - Excelent pentru mese de familie, petreceri, adunari mari si gratare. Gateste folosind circulatia rapida a aerului pentru o prajire mai rapida si uniforma, economisind in acelasi timp energie. De asemenea, vine cu functii de oprire automata si numaratoare inversa.

 

Prajire sanatoasa cu continut scazut de grasimi - Ofera acelasi gust delicios al alimentelor prajite, dar mult mai sanatoase. Foloseste putin sau deloc ulei pentru a gati mancarea, oferind aceeasi aroma grozava cu 80% mai putina grasime.

Perfect pentru a gati o mare varietate de alimente - Cu cadrane de control al temperaturii, protectie la supraincalzire si un cronometru mecanic de 60 de minute, puteti gati o mare varietate de alimente, inclusiv chipsuri, legume, pui si multe altele.

Va asigura siguranta - Echipat cu functii avansate de siguranta incorporate, inclusiv un senzor de pornire sigura, astfel incat friteuza sa nu functioneze decat daca cuva nu este plasata corect. Protectie la supraincalzire si functie de oprire automata si picioare anti-alunecare, astfel incat sa ramana in siguranta pe loc in timp ce gatiti.

Design retro elegant - Face parte din gama ultra-elegant Swan Retro, disponibila in diferite culori pentru a face o declaratie in orice bucatarie.

Curatare rapida si usoara - Cosul antiaderent pentru prajit poate fi indepartat si ridicat pentru o servire mai usoara si apoi plasat in masina de spalat vase pentru o curatare comoda si rapida.

 


Un mod sanatos de a praji alimentele.

Senzorul de pornire sigura incorporat va asigura siguranta.

Foloseste putin sau deloc ulei pentru pana la 80% mai putina grasime.

Cuva detasabila si tava de gatit antiaderenta incluse.

Capacitate generoasa a cuvei de 6 litri.

Numaratoare inversa cu memorie.

Functie de oprire automata.

Cronometru de 1 ora.

Design cool de inspiratie retro: butoane cromate;

Maner rece la atingere;

Piese sigure de spalat in masina de spalat vase;

Putere: 900W;

Dimensiune: 33.2 x 41.8 x 38.8 cm;

Greutate: 8 kg;

 



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.