021.311.40.46 / 0741.990.365
Fier de calcat cu abur Rowenta DW9249D1, putere 3100W, capacitate 350ml, talpa microsteam 400, jet de abur continuu 65g/min, calcare verticala, panou de comanda LED, negru cu roz

Fier de calcat cu abur Rowenta DW9249D1, putere 3100W, capacitate 350ml, talpa microsteam 400, jet de abur continuu 65g/min, calcare verticala, panou de comanda LED, negru cu roz

Pret vechi: 800.00 Lei

Pret Promo: 449.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

44%
Reducere!

Descriere si specificatii

     

 

Produs Resigilat (??)



Fier de calcat Rowenta SteamForce DW9240, Talpa Microsteam 400, 3100 W, 0.35 l, 230 g/min, Bleumarin

Generator de abur compact integrat

Steamforce produce cu pana la 50% mai mult abur, pentru a indrepta cu usurinta cele mai dificile tesaturi.

Comparat cu jetul de abur al statiei de calcat

 


Steamforce de la rowenta cumbina performanta, puterea si precizia, oferind rezultate perfecte de calcare. Fierul de calcat dispune de o putere mare de 3100 w si un jet de abur la fel de puternic ca al unei statii de calcat pentru o eficienta maxima. Tehnologia unica brevetata microsteam400 a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului.


 

Putere, performanta si precizie

Steamforce este un produs puternic, cu performante inalte de calcare si o precizie excelenta. Cu fierul de calcat de la rowenta netezesti orice cuta cu ajutorul combinatiei perfecte intre cei 3100 w putere si jetul de abur puternic de 230 g, ce ofera cu pana la 50% mai mult abur**.

Tehnologia unica brevetata microsteam400 a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului, iar varf profilat de inalta precizie ofera acces facil chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere). Produsul ofera o alunecare usoara si rezistenta in timp multumita otelului inoxidabil dispus pe talpa. Steamforce este prevazut cu o functie inteligenta bazata pe un senzor de miscare si cu un ecran tip led ce afisaza temperatura optima de calcare in functie de tesatura. Toate acestea, pentru a-ti oferi sesiuni de calcare optimizate si rezultate perfecte.

 

Abur puternic

Aburul continuu de 65 g/min netezeste cutele, iar jetul de abur de 230 g/min ofera rezultate ideale chiar si in cazul tesaturilor groase sau cutelor incapatanate. Cei 3100 w ofera o incalzire rapida a fierului de calcat.

Distributie perfecta a aburului

Tehnologia unica brevetata microsteam400 profile a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului, iar muchiile rotunjite ale acesteia permit o alunecare usoara, in toate directiile.


Vizibilitate optima a temperaturii

Produsul este prevazut cu un display led ce indica atunci cand talpa a atins temperatura potrivita in functie de tesatura aleasa. Fierul de calcat este ideal pentru hainele delicate si pentru protejarea tesaturilor.


Optimizarea aburului

Tehnologia electronica inteligenta bazata pe un senzor de miscare opreste aburul variabil atunci cand fierul de calcat nu se afla in miscare, chiar si in pozitie orizontala. Practic, aburul nu se mai risipeste si autonomia rezervorului de apa este optimizata.

 

Oprire automata

Fierul se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat in pozitie orizontala.

Precizie desavarsita

Varf profilat de inalta precizie pentru acces facil chiar si in zonele dificile (margini inguste, cusaturi, gulere). Jet de abur concentrat in partea de sus a varfului pentru precizie exceptionala.

 

Performanta de lunga durata

Talpa din otel inoxidabil de calitate inalta asigura performanta si alunecare durabila. Sistemul anticalcar incorporat previne depunerea calcarului in fierul de calcat, iar setarile anticalcar permit mentinerea pe termen lung a performantei si a rezultatelor la calcat.

Fara pete pe tesaturi

Functia antipicurare impiedica scurgerea apei pe tesaturi, chiar si la temperatura mica.

 

Rezistenta la zgarieturi

Finisajele laser de pe talpa asigura rezistenta la zgarieturi.

Confort in utilizare

Manerul ergonomic ofera confort in utilizare.

Autonomie inalta

Recipientul de apa de mari dimensiuni de 350 ml iti ofera posibilitatea sa calci un volum mare de haine.

Abur vertical

Calcatul materialelor delicate si de mari dimensiuni este usor de realizat datorita aburului vertical. Ideal pentru reimprospatarea rapida si indepartarea cutelor de pe perdele, tesaturi delicate sau haine asezate pe umeras.


 

Specificatii:

Putere 3100 W

Display LED

Jet abur variabil 0-65 g

Jet aburi Extra 230 g / min.

Talpa INOX Laser Microsteam 400 rezistenta la zgarieturi si care aluneca foarte usor

Varfa talpa de precizie pentru un calcat perfect.

Ușor de intreținut cu functia auto-curățare "Self Clean" cu protecție calcar.

Maner ergonomic "Confort": Pentru o aderenta perfecta si confort maxim

Jet de abur vertical

Functie Anti-picurare

Spray

Sistem integrat anti-calcar

Functie Auto-curătare

Rezervor: 375 ml

Maner Confort

Lungime cablu: 2,5 m



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.