021.311.40.46 / 0741.990.365
Fier de calcat cu abur Morphy Richards Turbo Steam Pro 303124, putere 2800W, capacitate 400ml, jet de abur continuu 55g/min, oprire automata, curatare automata, talpa antistatica, 25390

Fier de calcat cu abur Morphy Richards Turbo Steam Pro 303124, putere 2800W, capacitate 400ml, jet de abur continuu 55g/min, oprire automata, curatare automata, talpa antistatica, 25390

Pret vechi: 350.00 Lei

Pret Promo: 149.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

57%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

Despre Morphy Richards

 

Infiintata in 1936 de Donal Murphy si Charles Richards, Morphy Richards este specializata in electrocasnice inovatoare care fac gatitul, curatarea, calcarea si aspirarea cat mai usor posibil. Cu o gama larga de dispozitive electrice pentru orice, de la spiralarea si aburirea legumelor, pana la prepararea supei, alimentarea cu greutati de calcat si mentinerea curata a pardoselilor si covoarelor, produsele Morphy Richard va vor fi la indemana in toata casa.


Cand vine vorba de putere si performanta, Morphy Richards Turbo Steam Pro Iron este unul care intr-adevar va scoate sosetele de la rivali la indepartarea cutelor incapatanate si la reducerea staticii pentru un finisaj mai plat, mai matasos. Rapid de incalzit si cu abur variabil, talpa sa ionica antistatica beneficiaza de tehnologia Tri-Zone - cu o camera duala de abur si o talpa de presare a marginii laminate, toate lucrand impreuna si alunecand lin pentru a obtine un finisaj impecabil.

 


Usor de folosit

 

Cu un rezervor de apa de 400 ml, de dimensiuni generoase, pentru a reduce cantitatea necesara de reumplere si un cablu lung de 3 metri pentru a asigura fierul de calcat oriunde aveti nevoie, Turbo Steam Pro a fost proiectat cu usurinta in utilizare. Talpa anti-statica, cu margini laminate, este conceputa pentru a oferi o alunecare mai buna, in timp ce varful de precizie intra in acele zone greu accesibile, precum gulerele si intre nasturi.

 


Turbo Steam Shot

 

Pentru a va asigura ca veti indeparta pana la ultima cuta din haine si articole de imbracaminte, acest fier de calcat are o functie de turbo cu aburi, care va oferi o lovitura puternica de aburi de 180 g pentru cutele mai incapatanate. Pentru o mai mare versatilitate, exista si o functie verticala de abur, astfel incat sa puteti oferi cu usurinta perdelelor, tapiteriei sau articolelor de imbracaminte agatate rapid, o calcare.

 


Tehnologie Tri-Zone

 

Conceputa pentru a oferi rezultate mai bune cu mai putin efort, tehnologia Tri-Zone este combinatia a trei elemente diferite - un varf de precizie cu functie de crestere a aburului, care directioneaza o lovitura de abur turbo de 180g pe minut chiar de la varful fierului de calcat pentru a aborda chiar si cele mai uscate cute frontale, canalele variabile de abur, care ajuta la inmuierea tesaturii in continuare prin aplicarea a pana la 55g/minut de abur continuu prin talpa pentru a-si relaxa fibrele si placa de presare ionica, care elimina excesul de apa la prevenirea re-incretirii in timp ce reduceti statica pe masura ce calcati.

 


Caracteristici:

 

Talpa antistatica

2800W

55g / min abur continuu

180g / min performanta abur

1,5 kg

Rezervor de 400 ml

Cablu de 3m

Autocuratare

Oprire automata

Cana de umplere inclusa;




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.