021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Branduri  /  Andrew James

Facalet pentru decorare Andrew James AJ000649

Facalet pentru decorare Andrew James AJ000649

Pret: 14.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 30.00 Lei

 

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Andrew James este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de calitate foarte buna la preturi accesibile.



Decorați rapid și ușor suprafețe mari de glazură cu acest facalet de la Andrew James. Lasă un model delicat de spirale pe suprafața glazurii pe care o puteți folosi apoi pentru a vă acoperi prăjiturile sau pentru a le forma in alte decorațiuni, cum ar fi frunze și flori.

Facaletul este atat de ușor de utilizat. Incepeți prin rularea glazurii care urmează a fi decorata cu un facalet normal. Odată ce ați făcut-o la dimensiunea și grosimea dorită, rotiți facaletul reliefat pe suprafață, apăsandu-l foarte ușor pentru a lăsa o amprentă a designului in spatele acestuia.

Puteți utiliza acest facalet pentru a decora glazura normală fondanta, dar poate fi, de asemenea, utilizat cu paste de zahăr și marțipan. Ați putea, de asemenea, să-l utilizați pentru a adăuga un model la aluaturi groase de biscuiți reci sau produse de patiserie pentru topuri de plăcintă. Cu o suprafață de rulare de aproximativ 24 cm in lungime, puteți să decorati bucăți mari de glazură dintr-o singură mișcare și nu va trebui să vă faceți griji pentru potrivirea modelului și asamblarea secțiunilor impreună.

Odată ce ați terminat decorarea, spălați pur și simplu facaletul manual sau in mașina de spălat vase apoi lăsați-l să se usuce. Nimic nu ar fi mai ușor!




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.