021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor Nespresso Krups Essenza Plus XN5101P2, putere 1260W, presiune 19 bar, conectare Bluetooth, capacitate 1L, alerta decalcifiere, 4 modalitati de preparare cafea, rosu

Espressor Nespresso Krups Essenza Plus XN5101P2, putere 1260W, presiune 19 bar, conectare Bluetooth, capacitate 1L, alerta decalcifiere, 4 modalitati de preparare cafea, rosu

Pret: 476.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 650.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 
Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard



Descoperiti essenza plus
Alegeti espressorul essenza plus preferat dintre cele doua forme diferite, disponibile in variante multiple de culori si bucurati-va de cafeaua preferata, preparata exact asa cum doriti. Noul essenza plus dispune de 4 modalitati de preparare a cafelei, precum si de functie pentru apa fierbinte. In plus, acest espressor este echipat cu un sistem inteligent ce permite efectuarea unei comenzi de cafea printr-o simpla atingere de buton. Trebuie doar sa configurati o comanda in aplicatia nespresso si sa apasati pe butonul de comanda one-touch de pe espressor, ori de cate ori doriti sa efectuati o noua comanda de capsule de cafea nespresso.

4 modalitati de preparare a cafelei

Optiune de apa fierbinte

Buton pentru comanda rapida (functie one-touch)

Conectare bluetooth

Alerta de decalcifiere

Essenza plus pentru o experienta completa
Daca va doriti un espressor compact, echipat cu tehnologie de ultima generatie, ce creeaza ceasca de cafea perfecta, essenza plus este espressorul potrivit pentru dumneavoastra. Fie ca doriti sa preparati espresso, lungo, americano sau doar sa obtineti apa fierbinte pentru ceai sau alte bauturi calde.

Americano
Prelungiti momentele de cafea si rasfatati-va cu o reteta americano (150 ml) preparata cu sortimentul de cafea preferat. Un americano este o cafea foarte lunga si delicata, preparata din 25 ml de cafea la care se adauga 125 ml de apa fierbinte. Pentru momente de cafea pe care ati vrea sa le prelungiti la nesfarsit, incercati reteta americano xl (200 ml) preparata din 40 ml de cafea si 160 ml de apa fierbinte. Ambele retete se pot prepara foarte usor cu ajutorul noului espressor essenza plus.

Comanda recurenta cu o singura apasare
Cu Essenza Plus veti avea permanent cafeaua preferata la dispozitie. Odata ce ati conectat espressorul la dispozitivul dvs. ( Iphone, Ipad, Android) si ati configurat aplicatia Nespresso totul este pregatit pentru a efectua comenzi, rapid si usor, in orice moment. Trebuie doar sa apasati pe butonul de comanda de pe espressor si comanda dvs. este inregistrata.

Specificatii:
Putere: 1260W;
Presiune: 19 bar;
Capacitate rezervor de apa: 1L;
Dimensiuni: 13.4 x 42 x 24 cm(  l x L x h);
Lungime cablu: 0.8 m;


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.