021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor Nespresso by Krups XN910N Vertuo Next, 1500W, Tehnologie de extractie Centrifuzie, Conectare la telefon, 1.1L,Negru mat

Espressor Nespresso by Krups XN910N Vertuo Next, 1500W, Tehnologie de extractie Centrifuzie, Conectare la telefon, 1.1L,Negru mat

Pret: 379.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 750.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Reconditionat

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)

 


Espressor Nespresso by Krups XN910B10 Vertuo Next, 1500W, Tehnologie de extractie Centrifuzie, Conectare la telefon, 1.1L, Gri

 


INOVATIE

Noul sistemVertuoeste aici. Cu ajutorul espressoruluiVertuo Next, facem trecerea spre idealuri mai indraznete - de la cantitatea cafelei, pana la tehnologia de extractie.

 


NOI DIMENSIUNI PENTRU CAFEAUA DUMNEAVOASTRA PREFERATA

Un singur espressor pregatit pentru 5 retete de cafea:Carafe, Mug, Gran Lungo, Double EspressosauEspresso, prin 3 tipuri de capsule de cafea.

Capsulele mari sunt potrivite pentru o extractieCarafe (535 ml)sauMug (230 ml), capsulele medii sunt potrivite pentruGran Lungo (150 ml)sauDouble Espresso (80 ml), iar capsulele mici sunt pentruEspresso (40 ml).

 


NOUA TEHNOLOGIE DE CENTRIFUZIE

Nespressoa dezvoltat o noua tehnologie de preparare a cafelei prinCentrifuzie™. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti capsula, sa inchideti capacul si sa trageti manerul spre stanga pentru a-l bloca, apoi apasati butonul de preparare.

Stratul de crema perfect al cafelei dumneavoastra este creat prin viteza de4.000 de rotatii pe minuta espressorului.

 


RECUNOASTERE AUTOMATA A CAPSULEI

Vertuo Nextofera experienta supremaNespresso, cu un pas inainte: tehnologia de recunoastere automata a capsulei. Astfel, veti descoperi bogatiile aromelor din fiecare capsula in parte. Trebuie doar sa apasati butonul si apoi sa va bucurati de gustul cafelei desavarsite.

Fiecare zi incepe cu povesteaNespresso. Descoperiti-o in noulVertuo Next!

 


PREPARAREA CAFELEI LA ATINGEREA UNUI SINGUR BUTON

Bucurati-va de o cafea exceptionala, la un simplu buton distanta.

Dupa extractie, deschideti capacul si capsula de cafea este automat lasata de catre espressor in recipientul de capsule folosite. Totodata, puteti ajusta suportul de ceasca in trei pozitii diferite, sau il puteti scoate de tot.

 


CONECTIVITATE SMARTPHONE

Recomandam conectareaVertuo Nextla dispozitivul dumneavoastra prin Bluetooth si Wi-Fi pentru actualizarea automata a sistemului si noutatileNespresso


De ce sa alegi Nespresso?

O NOUA EXPERIENTA DE DEGUSTARE A CAFELEI EXCEPTIONALE

EXPERIENTA SUPREMA A CAFELEI

 

Va invitam sa descoperiti pana la40 de sortimente noidin gamaNespresso Vertuo. Pasiti in lumea celor mai aromate cafele, care satisfac gusturile celor mai exigenti cunoscatori.


O ceasca de cafea este mai mult decat o pauza. Pentru unii este un intreg ritual, iar pentru noi o experienta desavarsita. De la cireasa de cafea pana in momentul revelator al degustarii, am perfectionat fiecare etapa de productie, in cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceasca sa fie o reala desfatare a simturilor.

 


Nespresso aplica standarde riguroase de selectie a cafelei, prin alegerea exclusiva de soiuriGourmet. Macinate, acestea pot exprima in fiecare ceasca pana la900 de compusi aromaticidiferiti, ce satisfac si cele mai exigente gusturi.

Combinand selectia atenta a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist si servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastra va fi lipsita de orice compromis.

 


Specificatii:

Aprat de cafea cu capsule

Tip bautura: Cafea, Espresso, Espresso dublu

Container capsule folosite: 10

Functii: Bluetooth, Control Wi-Fi, Sistem economisire energie electrica

Rezervor apa detasabil

Culoare: Gri

Putere: 1500W

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.