021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor Krups Nespresso CitiZ XN740B10, putere 1260W, presiune 19 bar, capacitate 1L, 2 modalitati de preparare cafea, oprire automata, argintiu

Espressor Krups Nespresso CitiZ XN740B10, putere 1260W, presiune 19 bar, capacitate 1L, 2 modalitati de preparare cafea, oprire automata, argintiu

Pret: 479.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 900.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

Produs Resigilat (??)


cutie maro generica de dimensiuni standard.



Nespresso este un brand de lux, recunoscut in intreaga lume pentru calitatea exceptionala a cafelei si pentru serviciile Clubului Nespresso. Nespresso a inventat cafeaua portionata, ambalata in capsula, in anul 1986 precum si espressoarele care folosesc capsule pentru a-i ajuta pe iubitorii de cafea sa prepare acasa, cu cea mai mare usurinta Espresso sau Lungo, aidoma celor preparate de cele mai bune cafenele din Italia. De atunci, Nespresso a perfectionat continuu sistemul, pentru a satisface exigentele celor mai pretentiosi dintre cunoscatorii cafelei. Capsulele de cafea Nespresso contin cafea prajita si macinata obtinuta din cele mai bune boabe de cafea din lume si sunt disponibile prin intermediul Clubului Nespresso. Toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.


Espressorul CitiZ a devenit emblematic pentru Nespresso, fiind apreciat deopotriva de pasionatii de design si iubitorii de cafea din intreaga lume datorita designului compact, intuitiv si usurintei in utilizare.


Espressorul Nespresso CitiZ prepara impecabil cafeaua de fiecare data, aidoma unui Barista experimentat si va propune 2 modalitati de preparare a cafelei – espresso si lungo – printr-o singura atingere datorita interfetei tactile incorporate. Setarile din fabrica, pe care le recomandam pentru prepararea sortimentelor de cafea Nespresso sunt 40 ml de apa pentru espresso si 110 ml de apa pentru lungo. Aveti insa posibilitatea de a personaliza chiar dumneavoastra volumul de apa dorit pentru prepararea celor doua bauturi. Butoanele sunt iluminate. Tavita pliabila, care preia picaturile dupa fiecare preparare, permite utilizarea unor dimensiuni variante de cesti si pahare.

Recipient capsule utilizate: 9-11 capsule


Espressorul Nespresso Pixie este echipat cu o pompa de inalta presiune, care asigura extractia sub presiune de pana la 19 bari, in asa fel incat dumneavoastra sa regasiti in ceasca cele mai delicate arome si o crema densa, onctuoasa, incomparabila.
Prin sistemul de incalzire rapida apa atinge temperatura optima pentru prepararea cafelei in mai putin de 25 de secunde.
Capacitate rezervor de apa: 1 L


Espressorul se inchide automat, pentru reducerea consumului de energie, dupa 9 minute de inactivitate. Puteti extinde acest interval pana la 30 minute. Espressorul consuma cu pana la 40% mai putina energie decat modelele clasa energetica A;

De la cireasa de cafea pana in momentul revelator al degustarii, Nespresso a perfectionat in cele mai mici detalii toate etapele de productie. Deoarece o singura boaba de cafea neconforma poate afecta calitatea unui lot intreg, aplicam riguros cele mai inalte standarde de calitate pana la ultimul bob de cafea.

Astfel, gustul exceptional al cafelei Nespresso nu este o intamplare: la Nespresso inovam si dezvoltam permanent tehnologii noi si nu facem compromisuri in nicio etapa, fiind consecventi misiunii noastre de a va oferi una dintre cele mai bune cafele din lume, obtinuta cu cea mai mare grija fata de mediu si fata de oamenii implicati in proces.

Capsulele de cafea Nespresso contin exclusiv cafea prajita si macinata, de cea mai inalta calitate, obtinuta din cele mai bune boabe de cafea din lume.

Odata prajita si macinata, selectia superioara de cafea Nespresso specifica retetei fiecarui sortiment este ambalata in capsule din aluminiu. In acest fel, cafeaua este protejata de actiunea oxidativa a oxigenului din aer si a luminii, capsula pastrand intacte prospetimea si cele mai fine note aromatice ale cafelei timp de 12 luni.

Capsulele Nespresso, fiind din aluminiu, pot fi reciclate in totalitate. Aluminiul este transformat in alte produse iar zatul de cafea in ingrasaminte si fertilizatori. Nespresso implementeaza propria infrastructura de reciclare in tarile in care este prezent pentru a se asigura de buna functionare a tuturor proceselor.

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.