021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor de cafea Magimix Essenza Mini 11368, presiune 19 bar, putere 1260W, capacitate 600 ml, oprire automata,  tava de scurgere detasabila, 61786

Espressor de cafea Magimix Essenza Mini 11368, presiune 19 bar, putere 1260W, capacitate 600 ml, oprire automata, tava de scurgere detasabila, 61786

Pret vechi: 600.00 Lei

Pret Promo: 299.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

50%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Magimix

 

Infiintata in 1963 in regiunea Burgundia din Franta, o regiune renumita pentru gastronomia sa, Magimix combina cea mai recenta tehnologie cu tehnicile traditionale de gatit pentru a proiecta mici aparate electrice care sa le faca viata mai usoara chiar si celor mai seriosi bucatari. Dupa ce s-au specializat initial in gadget-uri pentru a ajuta la prepararea alimentelor cat mai usoara posibil, gama lor de produse include acum, de la masini de cafea la blendere.


Elegant, sofisticat si simplu de utilizat, Nespresso Magimix Black Essenza Mini, abia acolo, nu numai ca arata bine pe blatul dvs. de lucru, ci face si o ceasca de cafea splendida.

 


Amprenta ultra subtire

 

La doar 11 cm latime, Essenza Mini este unul dintre cele mai mici aparate de cafea pe care le-am vazut. Cu toate acestea, prin utilizarea sistemului de capsule Nespresso, dimensiunea sa compacta nu vine in detrimentul cafelei cu gust excelent. Producand cafeaua in stil barista cu aroma intensa pe care v-ati astepta de la expertii in capsule de cafea de la Nespresso, combinata cu toata fiabilitatea unuia dintre cei mai respectati producatori de masini de cafea din lume, aceasta masina stralucitoare va distribui ceasca dupa ceasca cu rezultate consistente.

 


Rapid si usor

 

Super rapid si usor de operat, dupa ce l-ati pornit si ati umplut rezervorul de apa detasabil usor de umplut, Essenza dureaza doar 25 de secunde pentru a se incalzi. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati capsula aleasa in partea de sus, sa puneti ceasca pe tava (inalta sau joasa pentru a se potrivi cu ceasca, cana sau paharul) si apasati unul dintre butoanele din partea de sus pentru a alege stilul dvs. de cafea. Functia de oprire automata a fluxului inseamna ca obtineti doar cata apa solicitati – un shot de espresso sau un lungo mai lung - fara a fi nevoie sa stati deasupra ei pentru a o opri.

 


Alte caracteristici

 

Sistem de incalzire a apei sub presiune de 19 bari.

Rezervor de apa detasabil de 600 ml.

Oprire automata dupa 9 minute.

Tava de scurgere este sigura pentru masina de spalat vase.

Putere: 1260W;

Dimensiune: 11 x 32.5 x 20.5cm


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.