021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor cu capsule Magimix Nespresso Prodigio and Milk 11376, presiune 19 bar, putere 1700W, spumant de lapte aeroccino3, conectare la telefon prin aplicatie, oprire automata, 31616

Espressor cu capsule Magimix Nespresso Prodigio and Milk 11376, presiune 19 bar, putere 1700W, spumant de lapte aeroccino3, conectare la telefon prin aplicatie, oprire automata, 31616

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 649.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

46%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Magimix

 

Infiintata in 1963 in regiunea Burgundia din Franta, o regiune renumita pentru gastronomia sa, Magimix combina cea mai recenta tehnologie cu tehnici de gatit traditionale pentru a proiecta mici aparate electrice care sa le faca viata mai usoara chiar si celor mai seriosi bucatari. Dupa ce s-au specializat initial in gadgeturi pentru a ajuta la prepararea alimentelor cat mai usoara posibil, gama lor de produse include acum, de la masini de cafea la blendere.


Cu capacitatea de a prepara cafea de pe telefon, precum si de a primi alerte atunci cand trebuie sa incarcati rezervorul de apa sau sa comandati mai multe capsule, aparatul de cafea Nespresso Prodigo si Milk Silver este un plus cu adevarat inteligent in bucataria dvs. Si, cu aparatul de spumat lapte Aeroccino3 inclus, puteti face rapid si usor acele latte spumante si cappuccino pentru a va impresiona prietenii si pentru a va economisi timpul de mers pe jos la cafenea.

 


Aplicatie conectata

 

Aparatul de cafea Prodigo este primul aparat conectat al Nespresso si, odata ce ati obtinut aplicatia, prepararea cafelei si intretinerea aparatului de pe telefon nu ar putea fi mai usoara. Pentru o solutie instantanee, ii puteti cere sa prepare imediat sau sa programati orele de preparare pentru a se potrivi cu rutina zilnica si sa va treziti cu aroma cafelei proaspat preparate.

 


Aeroccino3 Spumant de lapte

 

Prodigo Silver and Milk vine cu incredibilul spumant de lapte Aeroccino3 de la Nespresso. Atasat la baza pentru confort, creeaza lapte spumat fierbinte sau rece, precum si lapte fierbinte normal, permitandu-va sa personalizati bauturile pentru a se potrivi dispozitiei voastre. Acoperirea antiaderenta din ceramica o face foarte usor de curatat.

 


Usor de personalizat

 

Acest aparat de cafea are trei dimensiuni de ceasca prestabilite, oferindu-va o alegere de preparare din ristretto, espresso sau lungo. Cu toate acestea, folosind aplicatia inovatoare, puteti ajusta dimensiunea bauturii pentru a se potrivi cu cana sau paharul preferat. Asa cum v-ati astepta de la Magimix, aceasta masina are mai mult decat functionalitate, oferind, de asemenea, un aspect compact si datorita rezervorului sau mobil de apa, este usor sa o incadrati in orice dimensiune de bucatarie.

 


Rezultate consecvente

 

Folosind sistemul inovator de capsule de cafea Nespresso, nu numai ca Prodigo dvs. este usor de utilizat, ci ofera cafea cu gust de fiecare data. Cu o presiune puternica de 19 bari si un sistem de incalzire Thermoblock incalzind rapid apa la temperatura optima pentru prepararea cafelei, veti obtine un espresso perfect cu crema la atingerea unui buton.

 


Usor de intretinut

 

Aplicatia va va gestiona stocurile de capsule si va va trimite alerte atunci cand este timpul sa comandati capsule noi. Va va ajuta chiar sa va ingrijiti masina, amintindu-va cand este timpul pentru detartraj. Pentru o curatare usoara, rezervorul de apa, recipientul pentru capsule si tava de scurgere sunt sigure pentru masina de spalat vase.

 


Caracteristici

 

19 bar presiune

Sistem de incalzire instantanee a apei Thermoblock

Include spumant de lapte Nespresso Aeroccino3

Oprire economisitoare de energie dupa 9 minute

Detectarea rezervorului de apa gol

Conectat prin Bluetooth

Putere: 1700W;

Capacitate: 800ml;

Dimensiune: 37.5 x 22 x 25.5 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.