021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor cu capsule Lavazza Jolie Coffee 18000216, cu aparat de preparat spuma de lapte, presiune  bar, putere 1250W, oprire automata, capacitate 600 ml, 31936

Espressor cu capsule Lavazza Jolie Coffee 18000216, cu aparat de preparat spuma de lapte, presiune bar, putere 1250W, oprire automata, capacitate 600 ml, 31936

Pret vechi: 1050.00 Lei

Pret Promo: 596.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

43%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Lavazza

 

Cu 120 de ani de cunostinte in domeniul cafelei in spate, Lavazza este o firma italiana de familie condusa de experti care au perfectionat arta fabricarii cafelei. Cafeaua lor este servita in restaurante si locuri premium din intreaga lume - de fapt, este renumita pentru ca este un brand de lux - si credem ca este o reputatie binemeritata. Desigur, Lavazza nu doar prajeste cafeaua si face aparate de cafea; ei cred ca ar trebui sa se concentreze o cafea grozava, motiv pentru care aparatele lor de cafea, fabricate cu grija, isi iau doar capsulele de cafea, foarte speciale.

 


Cu propriul aparat de facut spuma de lapte integrata MilkEasy, aceasta masina de cafea White Lavazza Jolie Plus este perfecta pentru bauturi laptoase precum cappuccino si latte, are o amprenta ingrijita, care ocupa foarte putin spatiu pe blatul dvs. si este, de asemenea, foarte linistita.

 


Super-simplu

 

Cu avantajul simplitatii, aparatul de cafea Jolie Plus sare in viata dvs. aproape instantaneu pentru a va face preparatul preferat - cu doar doua butoane cu o singura atingere dintre care puteti alege, puteti selecta un espresso scurt sau o versiune mai lunga (lungo) daca preferati o cafea in stil american. Odata ce capsula aleasa este in pozitie, coborati maneta in jos, apasati butonul si asteptati cafeaua perfecta cu crema.

 


Ultra silentios

 

Jolie Plus este impresionant de silentios, astfel incat prepararea cafelei nu trebuie sa va perturbe conversatia sau sa va distraga atentia in timp ce cititi ziarul.

 


Lungime programabila a cafelei

 

Daca preferati ca cafeaua dvs. sa fie putin mai mica (sau mai mare) decat cele doua cantitati prestabilite, urmati manualul usor de citit pentru a programa setarile si pentru a obtine un pick-me-up care este doar dimensiunea potrivita pentru dvs.

 


Rezervor de apa detasabil de 600 ml

 

Pentru a minimiza reumplerea, Lavazza a instalat un rezervor de apa de dimensiuni generoase, de 600 ml, care este mai mult decat suficient pentru a umple cateva cani cu varietatea preferata de cafea Lavazza. Cand are nevoie de reumplere, purtati-l la robinet, iar partea superioara face umplerea rapida si usoara.

 


Integral Lavazza MilkEasy Frother

 

Cu un singur buton simplu de utilizat si un tel magnetic, spumantul integrat, fara fir, incalzeste si bate laptele pentru cafele cu lapte si ciocolata calda sau spuma laptele rece pentru cafele cu lapte cu gheata si milkshake - doar apasati butonul timp de 3 secunde pentru obtine spuma rece. Nivel minim 60ml; pentru lapte spumat 120ml; pentru lapte fierbinte 180ml.

 


Usor de curatat

 

In mod util, tava de picurare si rezervorul de capsule, camera de colectare a capsulelor, precum si capacul si batatura spumantului de lapte sunt toate sigure pentru masina de spalat vase pentru a face curatarea cu usurinta. MilkEasy Frother este antiaderent in interior si trebuie sters doar dupa fiecare sesiune de preparare a cafelei.

 

 


Caracteristici Jolie Plus:

 

Presiune de 10 bari

Amprenta compacta

Comenzi simple

Functionare super-silentioasa

Tava de scurgere detasabila permite incadrarea canilor inalte si a cestilor

Rezervor de apa detasabil de 600 ml

Parti detasabile pentru o curatare usoara

Oprire automata cu economie de energie dupa 9 minute

Depozitare cabluri

Fara BPA.

Putere: 1250W;

 

 

 

Dimensiunile produsului: 22.5 x 33 x 22cm



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.