021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor cu capsule Lavazza 70666, putere 1200W, capacitate 1.2L, aparat preparat spuma de lapte, oprire automata, control touch

Espressor cu capsule Lavazza 70666, putere 1200W, capacitate 1.2L, aparat preparat spuma de lapte, oprire automata, control touch

Pret vechi: 610.00 Lei

Pret Promo: 490.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

20%
Reducere!

Descriere si specificatii

Cu 120 de ani de experienta in domeniul cafelei, Lavazza sunt experti italieni care au perfectionat arta fabricarii cafelei. Cafeaua lor este servita in restaurante si locuri premium din intreaga lume - de fapt, este renumita pentru ca este un brand de lux - si credem ca este o reputație binemeritata. Desigur, Lavazza nu doar prajeste cafea si face masini de cafea, ci considera ca ar trebui sa concentreze o cafea grozava, motiv pentru care aparatele lor de cafea, fabricate cu grija, isi iau doar capsulele de cafea, foarte speciale.


Elegant si foarte simplu de utilizat, aparatul de cafea Lavazza Fantasia va va face sa va simtiti vrajiti in cel mai scurt timp. Compatibil cu celebrele capsule de cafea Lavazza, aparatul foloseste comenzi simple pentru a face cafeaua cu gust autentic cat mai usor posibil. Cu un aparat de spumat lapte integrat, este perfecta si pentru cafele mai lungi, precum cappuccino, latte sau macchiato.


Panou de control Touch

Acest aparat de cafea are un panou de control simplu sensibil la atingere, cu programe prestabilite care pot fi modificate pentru a se potrivi cu gustul dvs. personal, iar centrala eficienta Thermoblock se incalzeste rapid pentru a face o cafea grozava. Va spuma chiar si laptele dupa preferinta dvs., fierbinte sau rece, pentru cappuccino, latte sau ciocolata calda perfecta.

 


3 Setari spuma

 

Daca preferati sa va incepeti ziua cu o varietate mai lunga de cafea, poate cu un cappuccino sau cu un latte, aceasta masina va va spuma laptele la consistenta perfecta pentru gusturile dumneavoastra. Accesat cu usurinta prin intermediul panoului de control inovator, exista trei setari diferite de lapte pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

 


Rezervor de apa detasabil de 1,2 litri

 

Pentru a minimiza reumplerea, Fantasia are un rezervor de apa detasabil care contine 1,2 litri, suficient pentru mai multe cani de cafea. Tava se deplaseaza in sus si in jos pentru a se potrivi cu ceasca sau cana preferata, iar rezervorul de lapte poate fi pastrat in frigider, daca este necesar pentru cappuccino sau latte rece perfect racoritor.

 


Functie de oprire automata

 

Lavazza Fantasia are o functie de oprire automata, care va face cu siguranta ingrijorarea daca ati oprit aparatul de cafea in dimineata dvs. un lucru din trecut. Oprindu-se dupa 9 minute de inactivitate, va puteti continua ziua in liniste, stiind ca aparatul dvs. de cafea nu iroseste electricitate acasa.

 


Usor de curatat

 

Nu doar usor de utilizat, Lavazza a proiectat aceasta masina pentru a fi la fel de usor de curatat. Tava de scurgere, rezervorul de capsule folosite, tava de picurare, rezervorul de lapte si aparatul de spuma sunt toate detasabile pentru o curatare usoara si toate pot merge direct in masina de spalat vase pentru confort suplimentar.


Bauturi personalizate cu o singura atingere;

 


Caracteristici:

Aparat cu capsule de cafea foarte elegant;

Comenzi simple sensibile la atingere;

Spuma de lapte integrala cu 3 setari;

Oprire automata dupa 9 minute;

Rezervor de apa de 1,2 litri;

Parti detasabile pentru o curatare usoara;

Putere: 1200W;

Dimensiune: 18.5 x 37 x 30cm H. Flex 80cm.

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.