021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor cu capsule DeLonghi NESCAFÉ Dolce Gusto Genio EDG225.W, 1500 W, 15 bari, Play&Select, functie espresso boost, functie XL 300ml, rezervor 0.8L, Alb

Espressor cu capsule DeLonghi NESCAFÉ Dolce Gusto Genio EDG225.W, 1500 W, 15 bari, Play&Select, functie espresso boost, functie XL 300ml, rezervor 0.8L, Alb

Pret: 349.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 510.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii


Espressor cu un design modern, compatibil cu capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ Dolce Gusto, ce ofera bauturi pe baza de cafea excelente datorita pompei de inalta presiune de pana la 15 bari.

 


Cu un design ultra-modern si elegant, espressorul Krups Genio S Plus beneficiaza de functii avansate ce-ti vor usura prepararea bauturii tale favorite pe baza de cafea. Tehnologia Espresso Boost ofera un espresso intens si aromat, in timp ce functia Temperature Control permite personalizarea fiecarei bauturi exact pe gustul tau. Cu o simpla rotire a inelului cu iluminare LED, vei putea sa-ti personalizezi cantitatea bauturii, obtinand pana la 300 ml din bautura ta favorita. Pompa de presiune de pana la 15 bari este ideala pentru a prepara bauturi delicioase si pline de savoare in fiecare zi.

In numai cateva secunde te poti bucura de o delicioasa ceasca de cafea - exact pe gustul tau, oricand vrei!

 


Espressorul Krups Genios S iti va permite sa-ti personalizezi bauturile preferate dupa bunul plac, fie calde sau reci, de la Espresso si cafele lungi la Cappuccino si Latte Macchiato. Orice ai alege, rezultatul va fi unul profesional datorita sistemului cu pompa de presiune de pana la 15 bari. Cu peste 30 de retete din care sa alegi, Genio S iti va sta intotdeauna la dispozitie, indiferent de ce bautura preferi. Functia Espresso Boost iti va transforma espresso-ul obisnuit intr-unul intens, plin de aroma. Aceasta tehnologie presupune pre-umezirea cafelei inainte ca aceasta sa fie preparata. Functia XL ofera posibilitatea prepararii pana la 300 ml de cafea, iar functia Temperature Control permite sa ajustezi temperatura bauturii tale exact asa cum doresti. Modul Eco va opri automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate. Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ Dolce Gusto.

 


Tip bautura: Espresso,

Espresso Ristretto,

Espresso Intenso,

Caffe Lungo,

Latte Macchiato,

Chococino,

Cappuccino,

Ice Cappuccino,

Cortado Caffe Lungo

Decaf,

Nesquick

 


Functii: Sistem Anti-picurare

Oprire automata

Incalzire rapida

Indicator luminos

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Setare cantitate cafea

Inaltime ajustabila a duzei de cafea

Rezervor apa detasabil

Preparare bautura rece

Suport ceasca reglabil

 

Putere: 1500 W

Presiune pompa: 15 Bar

Capacitate rezervor : 0.8L

Dimensiuni: 325 x 145 x 325 mm

Greutate: 1.9 Kg


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.