021.311.40.46 / 0741.990.365
Cuptor electric Lakeland 61770, digital, putere 1800W, 8 functii de gatit, cu rotisor, convectie, temporizator integrat si lumina interioara

Cuptor electric Lakeland 61770, digital, putere 1800W, 8 functii de gatit, cu rotisor, convectie, temporizator integrat si lumina interioara

Pret vechi: 960.00 Lei

Pret Promo: 490.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

49%
Reducere!

Descriere si specificatii

Fie ca aveti nevoie de un cuptor suplimentar pentru bucatarie atunci cand gatiti pentru o multime sau de un mic cuptor pentru rulota dvs., Mini Cuptorul nostru Lakeland va fi un atu de nepretuit in bucataria dvs. (static sau pe roti!). Nu numai ca acest mini cuptor compact poate face tot ce poate face cuptorul dvs. normal - friptura, gratar si coacere, are niste extra jazzy, cum ar fi o functie de rotisor, astfel incat sa va puteti bucura de pui rotisor delicios si chiar o functie de iaurt pentru a-ti crea propriul iaurt de casa! Este plin de caracteristici la indemana pentru a elimina stresul din gatit, precum un indicator sonor de preincalzire pentru a va informa cand cuptorul a atins temperatura corecta si o lumina interioara, astfel incat sa puteti urmari progresul vasului dvs. - ceva ce lipseste din multe alte mini cuptoare.

 


Ce e in cutie?

 

Tava de copt

Raft de sarma

Cleste pentru rack

Maner rotisor de fixare - utilizati acest lucru pentru a scoate in siguranta carnea si sulita rotisorului din cuptor.

Tava pentru firimituri

 


Afisaje digitale usor de citit

 

Cadranele de temperatura (unul pentru elementul superior si unul pentru cel inferior) si temporizatorul au fiecare un afisaj digital, care arata clar temperatura / timpul, fara a lasa loc pentru erori si facilitand controlul asupra gatitului.

 


8 functii de gatit

 

Bucurati-va de functionalitatea completa a cuptorului dvs. normal cu cateva dotari suplimentare utile. Pur si simplu rotiti cadranul mare la functia de care aveti nevoie.

 

Gratar de sus

Gratar de jos

Cuptorul de sus

Cuptor inferior

Cuptorul superior si inferior

Iaurt - temperatura scazuta a acestei functii creeaza mediul perfect pentru a va crea propriul iaurt delicios si cremos.


Mentinere la cald - nu sunteti gata sa va mancati cina? Pastrati-o caldaq pentru cand sunteti.


Mod personalizat - puteti seta aceasta functie la ora si temperatura dorite si o va stoca departe, astfel incat data viitoare cand gatiti acel fel de mancare, puteti trece cadranul in modul personalizat si il puteti seta, perfect pentru fel de mancare preferat.


Mod rotisor

 

Bucurati-va de pui de rotisor perfect gatit, delicios, crocant si aromat, in confortul propriei case - perfect pentru cina si o multumire garantata a multimii. Cu tija, furculitele si manerul pentru rotisor, aveti tot ce aveti nevoie pentru carne cu adevarat imbucatoare. Pur si simplu introduceti carnea sau legumele pe tija si in cuptor, alegeti functia de top a cuptorului, setati timpul, inchideti usa si apasati butonul rotisorului - voila!

 


Tehnologia convectiei

 

Indiferent daca faceti gratar, prajire sau coacere, pur si simplu apasati butonul de convectie si ventilatorul va incepe, asigurandu-va ca caldura este raspandita uniform in jurul cuptorului, gatind mancarea la perfectiune. Daca va razganditi in timpul gatitului, puteti dezactiva la fel de usor modul de convectie, ideal daca doriti sa incetiniti lucrurile daca ora de cina este intarziata.

 


Temporizator integrat

 

Nu este nimic mai rau decat sa-ti petreci timpul pregatind masa perfecta, doar ca sa te distragi cu o alta sarcina, sa mergi la cuptor si sa gasesti mancarea arsa. Cu temporizatorul integrat, puteti elimina acest risc setand temporizatorul, astfel incat cuptorul sa se opreasca cu amabilitate cand am nevoie de asta.

 


Buton lumina interioara

 

Din conversatia cu clientii nostri, stim ca lipsa iluminarii cuptorului interior este un deranj, asa ca am inclus o lumina pe care o puteti aprinde cu usurinta pentru a verifica progresul coacerii si a o opri din nou pentru a economisi energie.


Putere: 1800W;

Dimensiune: 50.5 x 41 x 35 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.