021.311.40.46 / 0741.990.365
Calorifer electric, cu ulei, 7 elementi, putere 1500W VonHaus 2500280, termostat, din otel, culoare negru

Calorifer electric, cu ulei, 7 elementi, putere 1500W VonHaus 2500280, termostat, din otel, culoare negru

Pret: 267.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Tineti la distanta raceala cu putin ajutor de la caloriferul electric VonHaus de 1500W cu ulei.

 

 

Dispune de 7 elementi umpluti cu ulei pentru a incalzi eficient incaperile mici, medii si mari, fiind ideal pentru a mentine atat casele, cat si birourile calde.

 

Multumita celor 3 setari de caldura - 600W, 900W, 1500W - si a unui termostat de control reglabil, atingerea si mentinerea temperaturii perfecte este usoara.

 

Design independent, fabricat din otel negru robust, cu patru roti cu alunecare lina si manere de transport integrate pentru o manevrare fara probleme.

 

Sistem de protectie impotriva supraincalzirii

 Echipat cu o serie de caracteristici de siguranta, inclusiv un sistem automat de protectie impotriva supraincalzirii si o functie de oprire automata in caz de rasturnare.

 

Este prevazut cu un cablu de alimentare de 1,5 metri si cu un suport de cablu incorporat pentru a depozita frumos incalzitorul atunci cand nu este utilizat.

 

Nu sunteti sigur care este incalzitorul electric potrivit pentru dumneavoastra? Consultati ghidul nostru util despre incalzitoarele electrice de pe blogul nostru.

 

Dimensiuni: H55cm x W33cm x D24cm ( H x L x l);

 

Va rugam sa retineti ca acest incalzitor este potrivit doar pentru utilizare ocazionala sau in incaperi bine izolate.




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.