021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical si de mana 2 in 1 AEG CX7-2-I360, tehnologie fara sac, potrivit pentru parul de animale, 18V, autonomie 45 minute, capacitate 0.5L

Aspirator vertical si de mana 2 in 1 AEG CX7-2-I360, tehnologie fara sac, potrivit pentru parul de animale, 18V, autonomie 45 minute, capacitate 0.5L

Pret: 649.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1250.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii


Ideal pentru persoanele care sufera de alergii si proprietari de animale de companie

Peria electrica de aspiratie suplimentara pentru aspiratorul cu baterie detasabila este ideala pentru ridicarea parului de animale, a acarienilor si a prafului de pe mobilier tapitat, scaune auto sau paturi.

 


Curatare usoara

Peria de mobilier inclusa in livrare permite o curatare usoara, dar amanuntita, a mobilierului, a obiectelor sensibile, cum ar fi lampile si ramele pentru tablouri si pe dulapuri.

 


Pentru cea mai buna accesibilitate

Setul de extensie suplimentar, format dintr-o duza pentru fanta si un furtun flexibil de aspiratie, este adaugarea perfecta pentru curatarea zonelor greu accesibile.

 


Sistem inteligent de incarcare

Sistemul de incarcare al aspiratorului fara fir se opreste automat dupa incarcarea completa a bateriei. Acest lucru economiseste bani si prelungeste durata de viata a bateriei.

 


Cea mai buna colectare a prafului

Datorita fibrelor de perie de inalta calitate, peria electrica este perfecta si pentru podelele sensibile, cum ar fi parchetul. Permite absorbtia optima a prafului pe fiecare pardoseala, este extrem de manevrabila si face ca modelul CX7 sa fie un adevarat versatil.


Curatare profunda: perie de aspiratie electrica cu motor cu lumini frontale cu LED pentru o vizibilitate optima si auto-curatare patentata a rolei periei prin presiunea pedalei (functia de curatare a periei).

 

 


Stationare de sine statatoare


Cu forma sa subtire, CX7 se potriveste in orice mediu de viata - datorita functiei sale de stationare de sine statatoare, este intotdeauna gata de utilizare, chiar si in timpul pauzelor de aspirare. Aspiratorul portabil fara fir 2in1 impresioneaza prin puterea puternica de aspiratie, designul elegant si flexibilitatea ridicata.


Timp de functionare extra lung: pana la 45 de minute (sau 135 m2) timp de functionare la nivelul ECO (16 minute sau 48 m2 la putere maxima) - baterie puternica de 18 V cu litiu de inalta densitate.


Continutul cutiei: 1 x aspirator fara fir 2 in 1 CX7, 1 x perie de aspiratie electrica, duza pentru fanta, furtun de aspiratie, perie de mobilier pentru aspiratorul de mana, 1 x statie de incarcare, inclusiv perie de mobilier incorporata / mini duza de fanta, 1 x filtru (gata de pornire in dispozitiv).


Tehnologie fara sac;


Capacitate: 0.5L;


Dimensiuni: 30.3 x 69 x 16.5 cm;




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Recenziile utilizatorilor
Data: 03-03-2024

E foarte bun! Usor, robust, se simte calitativ cand pui mana pe el, nu se înfundă la perie că alte modele similare, no name și ieftine. Merita. AEG și VonChef sunt preferatele mele!

Recenzie data de Felicia (Oradea, Bihor)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.