021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical Rowenta X-PERT Essential RH7324, Putere 21.9V, 2.8kg, Cyclonic, Autonomie 25 min, Cap aspirare Power Slim

Aspirator vertical Rowenta X-PERT Essential RH7324, Putere 21.9V, 2.8kg, Cyclonic, Autonomie 25 min, Cap aspirare Power Slim

Pret vechi: 750.00 Lei

Pret Promo: 639.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

15%
Reducere!

Descriere si specificatii



Rowenta X-PERT Essential RH7324 de 21.9V, 0.4 litri de este un aspirator vertical multifunctional cu care veti aspira zilnic intr-un mod placut si foarte simplu, mentinandu-va curatenia permanent in casa dumneavoastra. 

Aspiratorul Rowenta permite utilizarea fara fir (cablu) de alimentare, fiind prevazut cu o baterie Li-Ion ce asigura o buna functionare timp de maxim 25 de minute. 

Aspiratorul vertical multifunctional fara fir Rowenta poate aspira cu succes impuritatile si praful acumulat pe mocheta, covor, gresie, parchet si mult alte suprafete.

Motorul Aspiratorului Rowenta este capabil sa ofere 6500 RPM care se bazeaza pe tehnologia ciclonica ce poate aspira pana si praful impregnat in baza covoarelor, are 2 trepte de viteza, filtru special pe spuma lavabila iar nivelul de zgomot este unul redus, fiind de numai 79 dB. 

Capacitatea de retinere a aspiratorului multifunctional Rowenta se face intr-un recipient vidat de 0.4l capacitate care permite eliminarea prafului strans printr-o simpla actionare a manetei aflata deasupra ansamblului.

DEPISTEZĂ PRAFUL CHIAR ȘI ÎN ZONELE GREU ACCESIBILE
Capul de aspirare ultra subțire aspiră praful chiar și după piese de mobilier mici, făcând praful vizibil în cele mai întunecate suprafețe cu ajutorul led-urilor din dotare.

X-PERT este un aspirator vertical cu un cap de aspirare motorizat ce oferă performanțe puternice de aspirare pe toate tipurile de podele (gresie, parchet, covoare etc.). Cu doar un click transformi acest instrument de curățare versatil într-un produs extrem de eficient în îndepărtarea prafului, inclusiv în zonele greu accesibile. Cu încă un click obții rezultate de aspirare impresionante.

LIBERTATE DE MIȘCARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ
Produsul funcționează fără fir, în baza unei baterii cu o tehnologie Li-ion (ioni de litiu), în sesiuni de până la 25 de minute de aspirare.

Specificatii tehnice
Tensiune alimentare 21.9 V
Autonomie acumulator 25 min
Nivel zgomot 78 dB
Capacitate colectare 0.4 l

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.