021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 8.60 Allergy RH9637WO, autonomie 35 min, iluminare LED, functie BOOST, pachet alergy, gri/violet

Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 8.60 Allergy RH9637WO, autonomie 35 min, iluminare LED, functie BOOST, pachet alergy, gri/violet

Pret: 467.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii


Produs Resigilat (??)



Produs cu zgarieturi fine


 

 

Obtine rezultate fara efort pe orice tip de suprafata

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua ofera o performanta excelenta de aspirare datorita motorului inovativ ce beneficiaza de o putere de aspirare de pana la 185 Watts sia bateriei puternice de 22 V ce garanteaza o autonomie de pana la 35 de minute, atunci cand este utilizat aspiratorul de mana in modul Standard. Bucura-te de o experienta de curatat perfecta datorita inovatiilor High Tech: capul de aspirare Aqua pentru a aspira si curata in acelasi timp, tubul flexibil Flex, iluminarea LED de la nivelul capului de aspirare si multe altele.

 

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua: Xperienta perfecta de curatat si tehnologii inovative

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua ofera performante inalte de aspirare si tehnologii inovative. Aspiratorul beneficieaza acumd e o baterie detasabila ce garanteaza o autonomie de pana la 35 de minute. Declansatorul pentru Functia Boost este la indemana, aceasta functie ofera un plus de putere pentru atunci cand ai nevoie. Tubul flexibil Flex iti va oferi posibilitatea de a aspira cu pana la de 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci, iar capul de aspiorare inclus Aqua iti va permite sa aspiri si sa cureti in acelasi timp, economisind astfel timp.

 

Performanta inalta de aspirare

Aspiratorul beneficiaza de un motor puternic ce ofera o putere de aspirare de pana la 185 Watts, lasand totul perfect curat in urma lui. Capul de aspirare Power LED ofera vizibilitate imbunatatita in zonele cu luminozitate scazuta.

 

Autonomie de lunga durata

Aspiratorul beneficiaza de o baterie detasabila, de 22 V, ce garanteaza o putere de aspirare constanta timp de 35 de minute, atunci cand este folosit aspiratorul de mana in modul Standard. Perfecta pentru a aspira intreaga locuinta fara a fi nevoie sa o incarci. In cazul in care simti nevoia de mai multa putere, o baterie special conceputa poate fi achizitionata separat pentru a mari autonomie pana la 70 de minute.


Pozitia Stop & Go

Capul de aspirare si tubul sunt separate fata de aspirator, astfel ca vei putea aspira orice suprafata doresti, nu numai podelele.


Tub flexibil Flex

Acesta iti va permite sa aspiri cu pana la 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci. Iluminarea Power LED ofera un plus de vizibilitate in zonele cu lumina scazuta.


Functia Boost

Aceasta functie poate fi activata cu o simpla apasare a declansatorului dedicat, functia fiind ideala pentru atunci cand ai nevoie de un plus de putere.


Filtrare HEPA de 99%

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 ofera un nivel ridicat de filtrare de pana la 99% datorita filtrului sau Allergie. Acesta capteaza toate particulele, chiar si cele mai mici, aerul reemis fiind unul perfect curat.


Model Allergy

Pachetul include accesoriu pentru zonele greu accesibile, o perie pentru canapele, 2 mini perii pentru curatarea tuturor suprafetelor.


Usor de intretinut

Aspiratorul beneficiaza de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.55 l. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta fara a fi nevoie sa desfaci tubul.


Specificatii:

Tip aspirare: Uscata

Multi-suprafete

Functie Turbo

Filtru Hepa

Filtru lavabil Baterie reincarcabila Control pe maner Variator de putere Sistem luminare

Tip alimentare: Acumulatori

Putere de aspiratie: 185 W

Greutate: 2.7 Kg

Dimensiuni: 27 x 18 x 113 cm

Tensiune alimentare: 22 Volti

Nivel zgomot: 65 dBA

Capacitate recipient murdarie: 0.55 Litri

Recenziile utilizatorilor
Data: 22-01-2022

Plusuri: usor de folosit, flexibil si ajunge relativ usor in locuri mai greu accesibile, recipientul de murdarie se curata usor\r\nMinusuri: nu are putere de aspiratie mare (nu trage bine), la colturi trebuie sa insist foarte mult sa reuseasca sa aspire farmiturile, nici aspiratul sub pat cu bratul flexibil nu e atat de usor deoarece se manevreaza greu si e greu controlabil. \r\nDaca ar fi sa aleg din nou, nu l-as mai lua.

Recenzie data de Andreia Murariu (CLUJ-NAPOCA)
Data: 31-01-2022

Ideal pentru bucatarie si hol, am exclus matura de tot, recomand.

Recenzie data de Anastasia (Braila)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.