021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical Rowenta Air Force Serenity RH9133WH, baterie Li-ion 18V, 2 viteze, autonomie 50 min, recipient 0.5L, iluminare LED, tehnologie ciclonica

Aspirator vertical Rowenta Air Force Serenity RH9133WH, baterie Li-ion 18V, 2 viteze, autonomie 50 min, recipient 0.5L, iluminare LED, tehnologie ciclonica

Pret vechi: 750.00 Lei

Pret Promo: 529.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

29%
Reducere!

Descriere si specificatii


Produs Resigilat (??)


Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard





Aspiratorul Rowenta RH9133WH Air Force Serenity este un aspirator wireless puternic si eficient, care combina functionarea extrem de silentioasa a tehnologiei anti-zgomot cu performante ridicate de curatare. Acest instrument de aspirare de ultima generatie are un cap de aspiratie DELTA cu perie motorizata activa si tehnologie avansata de ciclon pentru rezultate de lunga durata. Toate acestea cu o practicitate de curatare de neegalat.

Faceti curatenia zilnica mai eficienta
Rowenta Air Force Serenity RH9133WH aspirator fara fir cu noua tehnologie Silence, care aduce zgomot extrem de redus si confort exceptional de utilizare. Constructia usoara, recipientul de praf detasabil, cu un volum de 0,5 litri si un timp de functionare de pana la 50 de minute, va va face curatenia zilnica mai usoara, chiar si in colturile greu accesibile.

Toate colturile vor fi curate
Aspiratorul este echipat cu o duza de aspiratie DELTA, a carei forma triunghiulara unica este potrivita pentru curatarea in colturi. Datorita designului foarte redus, puteti ajunge cu usurinta chiar si la spatii sub mobilier redus. Peria turbo motorizata de mare viteza este potrivita pentru o curatare optima.

Incarcare inteligenta
Aspiratorul Rowenta este alimentat de o baterie usoara de 18 V Li-Ion, cu o durata lunga de viata si o incarcare inteligenta. Ciclul de incarcare de 6 ore asigura pana la 50 de minute de functionare.

Eficienta ridicata pe termen lung
Aspiratorul este echipat cu tehnologie avansata de ciclon Air Force Extreme, care asigura un grad ridicat de separare a prafului de aer pentru o eficienta ridicata pe termen lung a aspirarii pentru o curatare profunda.

Extrem de linistit
Sistemul avansat de izolare fonica asigura o functionare extrem de silentioasa pentru un confort ridicat. Nivel de zgomot doar 72 db.

Manevrare usoara
Depozitarea usoara a aspiratorului datorita pozitiei sale verticale de depozitare. Maner confortabil si maner pentru o manipulare usoara, datorita caruia utilizarea unui aspirator fara fir este si mai confortabila.

Sistem de filtrare dual
Igiena si filtrare de varf la indemana datorita unui design ingenios care ofera doua niveluri de filtrare - unul in fata si unul in spatele motorului - pentru filtrare de 99,9% (re-praf <0,1). Pentru o curatenie mai mare, filtrul din fata motorului este lavabil cu apa.

Caracteristici: 
Culoare: negru / rosu
Tehnologia aspiratorului: ciclon
Filtrare: sistem de filtrare duala
Motor aspirator: universal
Numar de viteze: 2
Baterie: Li-Ion 18 V
Timp de incarcare: pana la 6 ore
Timp de functionare: pana la 50 min.
Duza de aspiratie: Delta
Forma duzei de aspiratie: triunghiulara
Iluminare cu LED
Volumul rezervorului de praf: 0,5 L
Zgomot: 72 dB
Greutate: 3,45 kg
Dimensiuni: 20,4 x 24,9 x 119,4 cm



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.