021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical ROWENTA Air Force 760 Flex, Allergy RH9572WO, Pentru parul de animale, 25.2V autonomie 75 min, iluminare LED, functie BOOST, pachet alergy, gri/verde

Aspirator vertical ROWENTA Air Force 760 Flex, Allergy RH9572WO, Pentru parul de animale, 25.2V autonomie 75 min, iluminare LED, functie BOOST, pachet alergy, gri/verde

Pret vechi: 1700.00 Lei

Pret Promo: 1070.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

37%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


produs cu urme de utilizare la peria principala.

 


Tehnologia Flex: Aspirare fara bariere
Aspiratorul vertical fara fir Rowenta Air Force Flex duce performantele de aspirare la un nou nivel. Toata aceasta tehnologie avansata a noului aspirator consta in designul sau inovativ, ce poate aspira praful de sub mobila cu pana la de 5 ori mai mult pentru sesiuni de curatat fara efort. Aspiratorul poate fi transformat intr-un aspirator de mana foarte rapid, printr-o singura miscare. Capul de aspirare Power Slim Vision ofera rezultate perfecte de curatare, cu un nivel de confort de neegalat, pe toate tipurile de suprafete, in timp ce gama variata de accesorii iti permite sa aspiri orice suprafata cu un singur click.

Aspiratorul vertical Rowenta Air Force Flex
Aspiratorul vertical fara fir Rowenta Air Force Flex urca performantele de aspirare la un nou nivel. Prin tehnologia avansata Flex a noului aspirator ai acces cu pana la de 5 ori mai mult sub piesele joase de mobilier, pentru sesiuni de curatat fara efort!Bucura-te de o locuinta impecabil de curata in cel mai scurt timp si sesiuni de curatenie fara nicio constrangere datorita puterii ridicate de aspirare, de pana la 135AW si a baterie Litiu-Ion ce ofera o autonomie de pana la 75 de minute. Praful din orice colt al locuintei tale este aspirat mai usor si rapid ca niciodata. Rapid in linie dreapta, agil in colturi, acest aspirator fara fir a fost proiectat pentru a atinge performante de neegalat. Capul de aspirare patentat este prevazut cu iluminare LED pentru a detecta praful chiar si in cele mai intunecoase locuri. Acesta impreuna cu periile integrate te ajuta sa cureti fiecare centimetru din locuinta ta, de la tavan la podea, indiferent de suprafata: podea (covor, parchet, gresie), scari, canapea, masa, jaluzele, piese inalte de mobilier, etc.


Performante remarcabile de aspirare pe orice suprafata
Bucura-te de performante exceptionale de aspirare pe orice suprafata cu un singur click datorita designului ergonomic ce ofera confort sporit si utilizare usoara.


Manevrabilitate maxima pentru a aspira oriunde
Descopera o noua cale de a aspira cu usurinta datorita designului inteligent ce dispune de un tub flexibil ideal pentru a aspira oriunde fara sa te apleci.


Aspirare rapida si optima a tuturor suprafetelor
Aspira rapid si eficient, de la podele dure la covoare si mocheta datorita capului exclusiv de aspirare cu lumini LED. Zonele joase si greu accesibile pot fi aspirate cu usurinta datorita tubului flexibil, aspiratorul fiind capabil sa aspire toate suprafetele datorita periilor integrate.


Autonomie impresionanta
Bucura-te de o durata de utilizare de pana la 75 de minute: bateria Lithium-Ion de 25.2 V dispun de de o incarcare rapida in numai 3 ore pentru ca tu sa poti aspira cand si unde vrei fara constrangeri. folosind aspiratorul in pozitia Minim


Rezultate perfecte de aspirare
Tehnologia Air Force Cyclonic ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru performante de lunga durata datorita filtrelor performante.


Functii inteligente pentru confort sporit
Aspiratorul vertical Rowenta Air Force iti ofera confort sporit datorita functiilor inteligente:aspirator fara sac pentru confort imbunatatit, maner ergonomic, declansator inteligent, greutate redusa si o baza pentru incarcare.


Pachet complet de accesorii
Perie pentru parul de animale

Bucura-te de accesoriile incluse in pachet: accesoriul pentru aspirarea prafului din locurile greu accesibile, peria pentru canapele, tub extentibil si baza de incarcare ce poate depozita pana la 2 accesorii.

 

Specificatii:

Tip aspirare: Uscata

Multi-suprafete

Filtru lavabil Baterie reincarcabila Control pe maner Variator de putere Sistem luminare

Tip alimentare: Acumulatori

Putere de aspiratie: 135 W

Greutate: 4 Kg

Sistem Luminare

Tensiune alimentare: 25.2 Volti

Nivel zgomot: 84 dBA

Capacitate recipient murdarie: 0.8 Litri


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.