021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical fara fir Rowenta Escoba X-Force RH9628ES, baterie Li-ion 22V, autonomie 35 min, putere 185W, recipient 0.55L, tehnologie ciclonica, perie pentru parul de animale

Aspirator vertical fara fir Rowenta Escoba X-Force RH9628ES, baterie Li-ion 22V, autonomie 35 min, putere 185W, recipient 0.55L, tehnologie ciclonica, perie pentru parul de animale

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 649.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

46%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard





Curatare puternica si fara probleme pe toate suprafetele
Aspiratorul vertical fara fir Rowenta X-Force Flex 8.60 combina curatarea avansata cu cea mai buna experienta de utilizare din categoria sa. Descoperiti cea mai recenta tehnologie Rowenta cu un motor de inalta performanta de 185 W, o baterie exceptionala de 22 V care ofera pana la 35 de minute de autonomie* si cele mai recente inovatii tehnologice: design Flex, declansare inovatoare cu functie de amplificare, cap de aspiratie profunda Power Led si multe altele . Experimentati toata puterea tehnologiei, pentru o curatare eficienta si rapida zi dupa zi!

Bucurati-va de curatare ultra-rapida datorita motorului sau puternic de 185 W si capului sau de aspiratie Power Led Vision de inalta performanta, care va permite sa aspirati fara efort toate tipurile de podele zi de zi.
Bateria de 22 V ofera pana la 35 de minute* de functionare neintrerupta pentru a acoperi suprafete mari cu o singura incarcare. In plus, ciclul sau rapid de reincarcare de 3 ore va va permite sa curatati cu confort maxim. * Folosind aspiratorul portabil cu putere standard
Descoperiti o modalitate noua si surprinzatoare de curatare datorita designului sau inteligent, cu un tub flexibil care va va permite sa aspirati oriunde cu usurinta fara sa va aplecati si un cap Power Led Vision pentru a detecta murdaria in zonele slab iluminate.

Designul sau inovator permite periei si aspiratorului sa stea singure, ceea ce este foarte convenabil atunci cand trebuie sa faceti o pauza rapida in timp ce curatati sau cand doriti sa va opriti pentru a aspira o piesa de mobilier.

Declansatorul nostru patentat cu functie de amplificare economiseste energia bateriei, punand in acelasi timp putere maxima la indemana. Utilizati declansatorul oricand aveti nevoie de putere suplimentara pentru a curata varsarile accidentale sau petele incapatanate.

X-Force Flex 8.60 ofera o igiena si o filtrare exceptionale, captand pana la 99% din particule cu filtrul sau antialergic in timp ce elimina aerul curat si creand un mediu mai sanatos in casa ta.

Recipientul mare de murdarie de 0,55 L va permite sa curatati suprafetele mari cu goliri mai putin frecvente, este usor accesibil si lavabil 100% cu apa, pentru confort total si performanta de lunga durata.

Aspirator ideal pentru proprietarii de animale de companie: include o perie Animal Turbo, un accesoriu pentru colturi, o perie pentru canapea si doua perii incorporate.

Caracteristici:
Greutate: 3 kg;
Dimensiune: 26 x 12 x 19 cm ;
Functie ciclonica;
Putere maxima: 22 V;
Capacitate rezervor: 0.55L;
Accesorii incluse;
2 viteze;
Baterie Li-ion;
Autonomie: 35 min;



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.