021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical fara fir 2 in 1 AEG QX8-1-45CR, autonomie 45 minute, baterie Li-Ion, capacitate 0.5L, lumini LED, perie pentru parul de animale

Aspirator vertical fara fir 2 in 1 AEG QX8-1-45CR, autonomie 45 minute, baterie Li-Ion, capacitate 0.5L, lumini LED, perie pentru parul de animale

Pret: 674.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Reconditionat

Descriere si specificatii

CUTIE MARO GENERICA DE DIMENSIUNI STANDARD

 

Rezultate optime de curatare: Absorbtie de 6 ori mai buna a murdariei din crapaturi si fante - curatare usoara si eficienta a colturilor si marginilor- Ideal pentru toate tipurile de podea.


Rola de perie blanda: Rola moale puternica, in special latimea mare de curatare, absorbtia remarcabila a murdariei de la praf fin la particule XXL, efect de lustruire prietenoasa pe pardoselile dure.

Rola periei cu eliberare rapida: cu o singura apasare de buton, rola periei este eliberata pentru a permite curatarea usoara a rolei periei.


Aspirator vertical 2-in-1 flexibil: folositi fie clasicul ca aspirator cu maner, fie ca aspirator de mana pentru o flexibilitate maxima - usor de indepartat. Greutate redusa in mana pentru o utilizare mai confortabila si o manevrabilitate mai buna.


Ideal pentru persoanele care sufera de alergii si proprietarii de animale de companie: datorita periei sale de aspiratie electrice Deep Clean, aspiratorul fara fir preia cu usurinta parul animalelor de companie, acarienii si praful din casa de pe tapiterie, scaune auto sau paturi.


Indicator luminos de incarcare: o lumina albastra indica momentul in care aspiratorul trebuie reincarcat.


Alte caracteristici: baterie litiu HD, 18 V - pana la 45 min. Timp de functionare / 125 m2 - 80% din baterie incarcata dupa 1 ora - functie de stationare in picioare - statie de incarcare cu accesorii integrate - duza de podea rotativa la 180 de grade- curatare usoara fara sac.

Continutul cutiei: 1 x aspirator cu perie de aspiratie electrica 1 x duza si perie pentru crapaturi, 1 x statie de incarcare, 1 x filtru (gata de pornire in dispozitiv)

Duza si peria pentru crapaturi pot fi depozitate pe spatele suportului de incarcare, astfel incat sa fie intotdeauna la indemana.


Baterie Li-lon - durata mai mare de functionare si o performanta mai mare de curatare.


Autonomie: 45 minute;

Autonomie la viteza maxima:16 minute;

Timp de incarcare: 4 ore;

Filtrare dubla pentru o aspirare mai buna a particulelor de praf;

Capacitate: 0.5L;

Dimensiune: 26.5 x 14.5 x 114.5 cm

 

 

 

 



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.