021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, Capacitate colectare 0.7 L, Sistem Aqua Force, Autonomie 120 min, Alb

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, Capacitate colectare 0.7 L, Sistem Aqua Force, Autonomie 120 min, Alb

Pret: 996.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 3000.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Robot de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH, 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser, camera pentru navigare, mapare permanenta, 2 perii laterale, 2700 PA, sistem Aqua Force, alb


Schimbaregulilejoculuicunoulaspirator robot S120 AI de laRowenta!

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 120 ofera o experienta unica de curatenie si rezultate perfecte datorita tehnologiei cu inteligenta artificiala si detectare avansata a obstacolelor joase. Aspiratorul dispune de tehnologia cu laser + camera pentru detectarea obstacolelor, astfel acesta le va evita cu succes, in timp ce actiunea de curatare 4 in 1 garanteaza o locuinta perfect curata in fiecare zi.

 


Sesiuni de curatenie personalizate datorita inteligentei artificiale

Bucura-te de sesiuni de curatenie personalizate, imbunatatite de inteligenta artificiala: pe baza sesiunilor de curatare anterioare (dupa aproximativ 14 zile consecutive de utilizare) vei primi recomandari in functie de rutina zilnica si pentru restrictionarea zonelor de access.

Inteligenta artificiala reprezinta capacitatea de a analiza constant statisticileavansate de rulare ale robotului pentru a sugera recomandari bazate pe context, rutine de curatenie inteligente si posibilitatea de a oferi o experienta personalizata pentru fiecare utilizator.


Detectarea obstacolelor joase pentru o utilizare fara griji

In comparatie cu robotii traditionali dotati cu turn laser, detecteaza obscolele joase, obiecte din viata de zi cu zi care se pot gasi pe podea (castronul cu mancare al animalor de companie, jucariile copiilor, pantofii, etc.), le evita si isi adapteaza ruta pentru a curata mai eficient, fara blocaje.


Propunere automata a zonelor fara acces pe baza sesiunilor de curatenie anterioare

Daca robotul se va bloca de doua ori in acelasi loc va trimite automat notificare prin care va solicita setarea de „zona interzisa” pentru acel loc.


Tehnologie laser de ultima generatie pentru o navigare precisa

Proiectat special pentru a acoperi fiecare centimetru al locuintei tale datorita tehnologiei cu laser de ultima generatie, maparii permanente a locuintei si setarilor personalizate.

Conecteaza-ti robotul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta Robots si controleaza-ti sesiunile de curatat de oriunde, oricand!

Personalizezi in detaliu suprafata casei tale prin harta permanenta (denumesti camerele, ajustezi puterea de aspirare in functie de camera, delimitezi zonele de acces, etc.);

Setezi sesiuni de curatenie favorite care vizeaza zone predefinite;

Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare;

Primesti sugestii de curatenie in functie de rutina zilnica si pentru restrictionarea zonelor de acces (ex: ”Incepeti sesiunea de curatare rapida in modul eco in bucatarie in fiecare zi dupa micul dejun”) dintr-o singura atingere.


Actiune de curatare 4in1:

2 perii lateraleideale pentru a curata colturile si zonele greu accesibile;

Peria centrala Turbo(pentru murdaria de mari dimensiuni);

Motor de 2700 Papentru aspirare perfecta. 3 niveluri de putere (Eco, Standard, Boost);

Sistem Aqua Forcepentru curatarea suprafetelor.


Harta permanenta va fi generata dupa prima explorare

Prin harta permanenta poti personaliza in detaliu sesiunile de curatenie:

• managementul suprafetei: denumirea camerelor, selectarea tipului de camera, ajustarea puterii de aspirare in functie de tipul podelei din camera respectiva;

• setarea modului de aspirare locala;

• delimitarea zonelor fara acces.


Harta permanenta pentru fiecare etaj

Managementul suprafetelor multiple indiferent de etaj. Harta permanenta personalizata pentru fiecare etaj. Se pot salva 4 harti diferite in memorie.


Potrivit pentru persoane alergice

Filtru de inalta performanta, capabil sa capteze particulele fine de praf.

Poate urca praguri/covoare cu inaltime de pana la 15 mm.

Odata ce finalizeaza sesiunea de curatenie, robotul se intoarce automat la statia de incarcare.

Daca nivelul bateriei scade in timpul curateniei, robotul va reveni la statia de incarcare, se va reincarca si va relua procesul de curatare de acolo unde s-a oprit.


Autonomie:pana la 120min.

Baterie:Lithium Ion, 2200 mAh.

Timp necesar de reincarcare:3h.

Suprafata acoperita:150 m².


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.