021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH, Baterie Li-Ion,4 functii de curatare, Senzor infrarosu, Recipient praf 0.25 l

Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH, Baterie Li-Ion,4 functii de curatare, Senzor infrarosu, Recipient praf 0.25 l

Pret vechi: 1650.00 Lei

Pret Promo: 1050.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

36%
Reducere!

Descriere si specificatii

Partenerul perfect pentru curatat chiar si pentru covoare!

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force ofera confort si utilizare usoara, fiind capabil sa curete orice suprafata chiar si covoarele. Bucura-te de o experienta unica de curatare, lasand la o parte aceasta grija si lasa robotul sa faca totul pentru tine. Interfata prietenoasa ofera o utilizare usoara pentru ca tu sa te poti bucura de confort si performanta de top.

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force: Lasa-l sa faca treaba pentru tine in fiecare zi!

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force este capabil sa curetele orice suprafata, oferind in acelasi timp rezultate perfecte. Bucura-te de sesiuni de curatat fara efort pentru orice suprafata, lasand robotul sa faca toata treaba pentru tine. Cele 4 functii de curatare ofera rezultate perfecte pentru o gama variata de suprafete, iar sistemul de navigatie avansat evita peretii, mobilierul si scarile, ceea ce garanteaza sesiuni de curatat rapide si eficiente de fieccare data. Senzorul Virtual Wall iti permite sa limitezi zona in care aspiratorul va curata pentru a preveni contactul cu cabluri si mobilierul delicat. Descopera partenerul perfect pentru sesiunile de curatat zilnice ce va face toata treaba pentru tine.

Bucura-te de sesiuni de curatat fara efort

Curatarea locuintei nu mai este o povara datorita aspiratorului robot Rowenta Smart Force, cu o tehnologie avansata de curatare ce ofera rezultate perfecte de fiecare data.

Curatare perfecta chiar si pentru colturi!

Peria motorizata ofera performante de top pentru toate suprafetele chiar si pe covoare, in timp ce peria laterala ofera acces usor pentru curatarea colturilor si sub mobilier pentru o aria larga de curatare.

Navigare sigura si autonoma

Tehnologia cu infrarosu si senzorii inteligenti ofera o protectie sporita si navigare exceptionala, fara ca robotul sa loveasca peretii, mobilierul sau scarile, toate acestea pentru sesiuni de curatat eficiente.

4 functii de curatare

Acestea ofera o curatare perfecta pentru toate tipurile de suprafete, de la zone obisnuite pana la zone greu accesibile.

Baterie Litiu

Aceasta ofera o autonomie de pana la 100 de minute, cu o durabilitate inbunatatita si performante de lunga durata: cu pana la de 2 ori mai mult**, plus functii de incarcare rapida si inteligenta, cu o incarcare completa in numai 4.5.

Programare pentru fiecare zi a saptamanii

Aspiratorul robot ofera posibilitatea de a-l programa sa inceapa sesiunea de curatat la ora dorita de tine, acelasi program pentru fiecare zi a saptamanii.



Specificatii:

 

Tip produs Aspirator robot

Tip aspirare Uscata

Tip alimentare Acumulator

Tip suprafete: Covoare, Podele dure, Multi-suprafete

Functii: Programabil, Baterie reincarcabila, Senzor anti-coliziune

Sistem navigator: Tehnologie cu infrarosu, amortizor si senzori de cadere

Programare 7 zile/saptamana

Baterie Lithium

Autonomie acumulator pana la 100 min.

Nivel zgomot: 70 dBA

Capacitate recipient praf: 0.25 l

Accesorii: Telecomanda, Statie incarcare, Perie laterala

Culoare: Negru




 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.