021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7260EA, 550W, acoperire 8.8m, recipient 2.5L, tehnologie Effiwatts si ciclonica, accesorii incluse, pachet animal care, negru

Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7260EA, 550W, acoperire 8.8m, recipient 2.5L, tehnologie Effiwatts si ciclonica, accesorii incluse, pachet animal care, negru

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 739.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

38%
Reducere!

Descriere si specificatii

 
Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard




ROWENTA ASPIRATOR FARA SAC X-TREM POWER CYCLONIC FACELIFT 4**** RO7260EA
Cea mai buna performanta de aspirare*
Aspiratorul fara Silence Force Cyclonic 5***** ofera performante de aspirare inalte si un design nou si ergonomic, ce garanteaza rezultate perfecte de fiecare data. Noul cap de aspirare Power Air ofera alunecare optima pe orice suprafata. Performanta de aspirare si consumul de energie se combina perfect cu functiile inteligente, designul ergonomic si finisarile atractive formand astfel pachetul perfect.
EFICIENTA ENERGETICA
Fluxul de aer optimizat si noul cap de aspirare cu 2 pozitii ofera performante de curatare exceptionale si eficienta.


CAP DE ASPIRARE PENTRU TOATE SUPRAFETELE
Power Air beneficiaza de 2 pozitii de aspirare si ofera performante de aspirare de top si o alunecare perfecta pentru orice suprafata.


DESIGN NOU, MODERN SI ERGONOMIC
Puterea de aspirare premeste o noua infatisare, un design nou si ergonomic ce beneficiaza de manere pentru transport usor, Rowenta X-Trem Power Cyclonic devenind aspiratorul perfect pentru orice locuinta.


PERFORMANTA DE ASPIRARE PENTRU SUPRAFETE DURE SI COVOARE
Capul de aspirare puternic si eficient Power Air ofera rezultate de top atat pentru covoare cat si pentru suprafete dure.


REEMISIE SCAZUTA A PRAFULUI
Sistemul de filtrare de mare eficienta ofera o separare de top a aerului de praf, cu rezultate de pana la 99,98%.

ASPIRATOR FARA SAC ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC 4****: PUTEREA DE ASPIRARE, INTR-UN DESIGN NOU
Aspiratorul fara sac X-Trem Power Cyclonic 4**** prezinta o putere de aspirare de top,consum de energie redus si un design nou si elegant.
Noul cap de aspirare cu 2 pozitii Power Air ofera o alunecare fara efort pe orice suprafata, devenind astfel arma ta secreta pentru performante de aspirare de top.
Tehnologia avanasta de filtrare ofera o separare exceptionala a aerului de praf, cu un recipient pentru colectarea prafului de 2.5 L pentru o autonomie imbunatatita si un nou design ergonomic pentru sesiuni de aspirare confortabile.
Multitudinea de caracteristici se combina perfect cu performantele de aspirare pentru a creea un aspirator fara sac perfect, pachetul fiind completat de un design placut ce se potriveste in orice locuinta.
Foarte preocupati de provocarile schimbarilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viata mai durabil, acest lucru fiind posibil prin cautarea continua a noi metode de a optimiza consumul de resurse in dezvoltarea si utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Aceasta tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrica, timp in care eficienta de aspirare nu este influentata. Tehnologia presupune o duza de aspirare imbunatatita, pierderi de aer reduse si un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiaza de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucursi sa garanteze o performanta unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.

Specificatii:
Nivel zgomot: 67dB;
Putere: 550W;
3 niveluri de filtrare;
Filtrare: spuma; ciclon; filtru de inalta eficienta;
Maner Ergo Confort cu perie Easybrush incorporata;
Manevrabilitate: 1 roata multidirectionala + 2 roti mari;
Lungime cablu: 6.2m;
Raza de actiune: 8.8m;
Indicator pentru nivelul maxim al prafului;
Maner de transport;
Tub telescopic metalic;
Perie pardoseala, perie parquet softcare, duza pentru spatii inguste, duza pentru tapiterie, pachet animal care


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul






Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.