021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator cu spalare Bissell SpotClean Pro Emergency Stain Remover 1558E, putere 750W, capacitate rezervor de apa 2.8L, accesorii diferite, 46195

Aspirator cu spalare Bissell SpotClean Pro Emergency Stain Remover 1558E, putere 750W, capacitate rezervor de apa 2.8L, accesorii diferite, 46195

Pret vechi: 900.00 Lei

Pret Promo: 579.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

36%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

Despre Bissell

 

Din 1876, Bissell produce produse inovatoare pentru a ne ajuta sa avem mai multa grija de casele in care locuim. La inceput renumite pentru linia lor iconica de maturatoare, extinderea Bissell in alte domenii de curatare a facut ca curatarea profunda a covoarelor, podelelor si tapiteriei, care a fost candva domeniul exclusiv al curatatorilor comerciali, disponibil tuturor.

Aspectele pot fi inselatoare, asa ca nu-l judecati pe micul, dar puternicul Bissell SpotClean Pro, pana nu il vedeti in actiune. Combinand aspirarea puternica cu actiunea de periere si solutia de curatare pentru a indeparta murdaria si petele, este ideal pentru indepartarea petelor de urgenta pe toate covoarele si tesaturile - chiar si de pe materialele dificile sau adanci, precum perne si saltele - facandu-l perfect pentru orice dezastru de vin rosu sau accidente de cafea.

 


Ce e in cutie?

 

Spalator portabil de covoare si tapiterie Bissell SpotClean Pro;

Instrument pentru pete dure de 7,5 cm;

Instrument de 15 cm pentru pete dure;

Flacon de 236 ml de proba Wash & Protect Pro cu StainProtect;


Curatare puternica, eficienta, directionata

 

Cu tehnologia PowerJet, va permite sa pulverizati solutia de curatare direct pe pata inainte de a o freca cu perii incorporati si de a o indeparta cu o aspiratie puternica. Cele doua instrumente pentru pete de dimensiuni diferite sunt ideale pentru curatarea diferitelor suprafete - instrumentul mai mic va permite sa ajungeti in zone mai stranse si in colturile canapelelor, in timp ce instrumentul mai mare, cu capul sau lat, este stralucitor pentru covoare, saltele si in special scari, curatare si ridicare pete cu doar cateva maturi peste fiecare banda de rulare.

 


Curatati oriunde, oricand

 

Usor, compact si usor de transportat, SpotClean Pro este excelent in toata casa, de la scari, canapele si covoare pana la masini si rulote. Cablul de alimentare foarte lung de 6,5 m si furtunul de 1,5 m asigura ca aparatul poate ajunge acolo unde este necesar, astfel incat sa puteti curata cu usurinta zonele greu accesibile, cum ar fi scarile sau masinile.

 


Mic, dar puternic

 

Mai puternic decat modelele SpotClean anterioare, ofera performanta unui produs de curatare profunda verticala intr-un pachet compact - ideal daca nu aveti spatiu de depozitare pentru un aparat mai mare. Si, in ciuda staturii sale reduse, inca mai are loc pentru doua rezervoare de apa foarte mari - 2,8 litri pentru apa curata si 2,2 litri pentru murdarie - permitandu-va sa curatati mai mult timp inainte de a le reumple sau goli.

 


Gata de plecare

 

Cu usurinta, incluzand o sticla de testare Wash & Protect Pro, este gata sa iasa direct din cutie - pur si simplu umpleti rezervorul de apa cu apa fierbinte de la robinet si adaugati o doza de formula si este gata sa faca fata oricaror pete. Aceasta formula special conceputa va curata in profunzime tesaturile, in timp ce Scotchgard le ajuta sa le protejeze impotriva viitoarelor pete si murdarire.

 

Putere: 750W;
Dimensiune: 36 x 25 x 35.5 cm;


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.