021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator cu sac ROWENTA Silence Force RO6493EA, 4 A, Animal Care, Capacitate 4.5l, Putere 550W

Aspirator cu sac ROWENTA Silence Force RO6493EA, 4 A, Animal Care, Capacitate 4.5l, Putere 550W

Pret vechi: 1400.00 Lei

Pret Promo: 840.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

40%
Reducere!

Descriere si specificatii

Experimenteaza silentiozitate extrema fara a face vreun compromis privind standardele de performanta de aspirare alaturi de Silence Force4A

Silence Force 4A iti pune la indemana performante excelente si silentiozitate extrema pentru a obtine experiente de aspirare fara precedent. Clasa energetica A se combina perfect cu peria de aspirare de inalta eficientaP3WER GLIDE, cu 3 pozitii exclusive, pentru a garanta rezultate perfecte de aspirare pe orice tip de suprafata, de la covoare de plus inalte sau joase pana la suprafete dure. Produsul dispune deo varietate de caracteristici imbunatatite ce completeaza pachetul perfect pentru un aspirator silentios si eficient.


Performanta inalta si silentiozitate extrema
Silence Force 4A ofera performante de top la un nivel uimitor de confort, combinand silentiozitate extrema si performante de aspirare de top cu eficienta energetica de clasa A+. Produsul dispune de performante exceptionale privind clasa energetica si nivelul de aspirare al prafului, este prevazut cu o noua perie de inalta eficienta cu 3 pozitii, P3WER GLIDE, pentru a obtine rezultate perfecte de aspirare si alunecare fara efort pe orice tip de suprafata. Tehnologia de top de care dispune noul motor EffiTech ofera eficienta energetica si o aspirare mai buna a prafului, cu un consum redus de energie electrica. Nivelul de zgomot este redus, astfel incat la capacitate maxima aspiratorul produce 66 dB(A), iar pe modulul silentios produsul emite 64 dB(A), un nivel de zgomot mai redus decat o conversatie de zi cu zi. Silence Force 4A dispune de o varietate de caracteristici imbunatatite ce completeaza pachetul perfect, astfel incat el devine cel mai silentios aspirator din clasa AAAA.


PERIE DE ASPIRARE INOVATIVA SI EXCLUSIVAP3WER GLIDE
Aspiratorul este prevazut cu un nou cap de aspirare inovativ, cu 3 pozitii de inalta eficienta, ce ofera performante versatile, rezultate de aspirare din clasa 4A+ si alunecare fara efort pe orice suprafata, inclusiv pe suprafete dure si covoare de plus joase sau inalte.


MANEVRAREA SACULUI
Noul sacHygiene+ este echipat cu oclapeta de inchidere automata ce impiedica formarea acumularilor de praf aparute in urma aspirarii, pentru mai mult confort si igiena.


FILTRE PERMANENTE DE INALTA EFICIENTA
Nu este nevoie sa inlocuiesti filtrele datorita tehnologiei de inalta filtrare ce face ca aspiratorulSilence Force 4A+ sa dispuna de filtre permenente (atunci cand folosesti saciiHygiene+ sau Rowenta).


TEHNOLOGIE AVANSATA PENTRU EFICIENTA ENERGETICA EXCEPTIONALA
Produsul dispune de o noua tehnologie de top la nivelul motorului EffiTechpentru o mai buna aspirare a prafului cu o utilizare redusa a energiei electrice.

 


Specificatii:

Aspirator cu sac

Aspirare uscata

Tip aspirare: Multiple suprafete

Material tub: Metal

Variator de putere

Derulator automat pentru cablu

Indicator recipient colector plin

Putere: 550 W

Nivel zgomot: 66dB

Capacitate sac: 4.5 Litri

Lungime cablu: 8.4 m

Raza de operare: 11 m

Accesorii: Perie pentru tapiterie, accesoriu pentru spatii inguste, Perie parchet



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.