021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator cu abur Rowenta 2 in 1 RY7557WH, Clean & Steam, Putere 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.7L, Alb

Aspirator cu abur Rowenta 2 in 1 RY7557WH, Clean & Steam, Putere 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.7L, Alb

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 879.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

27%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)



2 in 1: spala si aspira podeaua dintr-o singura miscare

Petrecem in medie circa 34 de minute aspirand si 31 de minute spaland cu mopul podelele in fiecare saptamana*. Clean & Steam de la Rowenta este combinatia perfecta intre un aspirator vertical de inalta eficienta si un mop cu abur. Nu mai pierde timpul folosind un aspirator clasic apoi mopul, cu aspiratorul Rowenta poti face ambele proceduri dintr-o singura miscare lasand podelele perfect curatate.

Clean & Steam de la Rowenta iti ofera o solutie inovativa pentru a mentine podelele curate intr-un timp scurt. Multumita capului de aspirare DUAL CLEAN & STEAM, conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului si a sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur, dintr-o singura miscare. Rezultatele de aspirare sunt remarcabile si iti ofera confort in ceea ce priveste sanatatea ta si a celor din jur. Produsul este perfect adaptat pentru orice fel de podea dura.

 


Aspiratorul cu abur Rowenta Clean & Steam: Aspira si igienizeaza fara detergent dintr-o singura miscare!

Clean & Steam de la Rowenta iti ofera o solutie inovativa pentru a mentine podelele curate intr-un timp scurt, dintr-o singura folosire. Acest produs aspira si curata cu abur podelele dure, dintr-o singura miscare, eliminand pana la 99% din bacterii, fara a folosi vreun detergent sau vreo substanta chimica. Multumita capului de aspirare DUAL CLEAN & STEAM, conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului si a sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur, dintr-o singura miscare.

Tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de curatare de lunga durata in timp ce fluxul de abur poate fi adaptat in functie de tipul de podea dura (parchet, gresie, linoleu etc.). Clean & Steam este solutia perfecta pentru rezultate de curatare remarcabile, dintr-o singura sesiune.

 


Un cap de aspirare eficient

Capul de aspirare DUAL CLEAN & STEAM este conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului. Multumita sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur.

 


Performante perfecte

Spre deosebire de filtrele clasice care se infunda, tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de curatare de lunga durata.

 


Igienizare

CLEAN & STEAM elimina pana la 99% din bacterii si germeni folosind doar apa de la robinet.

 


Abur perfect adaptat in functie de tipul podelei

Fluxul de abur poate fi adaptat in functie de tipul de podea (parchet, gresie, linoleu etc.).

 


Benefic pentru podea si mediul inconjurator

Produsul nu necesita detergent sau vreo substanta chimica pentru curatare.

 


Pregatit chiar si pentru sesiuni de curatare lungi

Produsul dispune de un rezervor de apa de 0,7 L, cu ajutorul caruia poti curata pentru 40 min sau o suprafata de 100 m2 fara a realimenta recipientul de apa.

 


Filtrare ciclonica;

Indicator luminos abur;

Reglare flux de abur;

Rezervor de apa detasabil;

Sistem stationare pentru depozitare.

Putere: 1700 W

Capacitate rezervor apa: 0.7 l

Timp de incalzire: 30 s

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.