021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat preparat gem si jeleu Ball FTJM-AU-15-01, putere 1000W, functie de amestecare automata, capacitate 1L, oala detasabila, antiaderenta, temperatura reglabila, 71072

Aparat preparat gem si jeleu Ball FTJM-AU-15-01, putere 1000W, functie de amestecare automata, capacitate 1L, oala detasabila, antiaderenta, temperatura reglabila, 71072

Pret vechi: 900.00 Lei

Pret Promo: 479.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

47%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Ball

 

Incepandu-si viata ca o companie producatoare de sticla in America de la sfarsitul secolului al XIX-lea, Ball s-a dezvoltat pentru a se consacra ca lider de piata de renume mondial in conservarea locuintelor si fabricarea gemurilor. Gama lor de borcane de sticla, capace, etichete si agenti de fixare fac din transformarea propriilor produse in conserve fructuoase, zingy, cat mai rapid, usor si eficient.


Nu este nevoie sa pierdeti timpul veghand asupra cratitelor pentru a face gemuri, jeleuri si chutney-uri perfecte de casa, atunci cand aveti Jam & Jelly Maker pentru a face munca grea pentru dvs. Cu atat mai repede decat sa faceti totul manual, va permite sa obtii rezultate consistente de fiecare data, facand gem sau jeleu proaspat in doar 21 de minute - odata racit putin, va fi gata sa se intinda pe paine prajita, biscuiti, crusta sau orice va place.

 


Amestecare automata si control al temperaturii

 

Acest producator de gemuri utilizeaza tehnologia Smart Stir, deci nu trebuie sa stati deasupra unui aragaz fierbinte cand amestecati o tigaie care fierbe. De asemenea, controleaza automat temperatura ingredientelor, garantandu-va rezultate perfecte de fiecare data.

 


Simplu de utilizat

 

Acest aparat de preparate gem nu ar putea fi mai usor de utilizat. Adaugati doar ingredientele pregatite, apasati butonul de dulceata sau jeleu, asteptati cateva minute pentru a auzi un bip care va spune ca este timpul sa adaugati zahar, apoi lasati masina sa isi faca treaba.

 


Personalizabil

 

Daca doriti sa oferiti creatiilor dvs. o durata mai mare de valabilitate, este usor si acest lucru. Urmati doar 3 pasi simpli pentru a va pastra gemurile si jeleurile pana la un an. Intrucat produce doar loturi mici, nu trebuie sa consumati borcan dupa borcan de gem de capsuni - va puteti aproviziona cu un intreg set de arome.

 


Oala detasabila, antiaderenta, este sigura pentru masina de spalat vase. Produce pana la 4 borcane de 240 ml.

Putere: 1000W;

Dimensiune: 37 x 32.5 x 25 cm;

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.