021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat digital de preparat supa Morphy Richards 501021, capacitate 1L, putere 900W, functie de preparat bauturi, oprire automata, 61393

Aparat digital de preparat supa Morphy Richards 501021, capacitate 1L, putere 900W, functie de preparat bauturi, oprire automata, 61393

Pret: 179.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Despre Morphy Richards

 

Infiintata in 1936 de Donal Murphy si Charles Richards, Morphy Richards este specializata in electrocasnice inovatoare care fac gatitul, curatarea, calcarea si aspirarea cat mai usor posibil. Cu o gama larga de produse electrice pentru orice, de la spiralarea si aburirea legumelor, pana la prepararea supei, alimentarea cu greutati de calcat si mentinerea curata a podelelor si covoarelor, produsele Morphy Richard va vor fi la indemana in toata casa.


Preparand supa fierbinte de la zero in doar 19 minute, Compact Maker de 1 litru de la Morphy Richards este la fel de eficient si versatil ca si modelele mai mari - face si sosuri si piureuri - dar dimensiunile reduse il fac perfect pentru familii mai mici si bucatarii compacte .

 


Design compact

 

Daca va place ciorba, dar nu doriti sau nu trebuie sa o preparati in cantitati mari, acest producator de ciorbe are dimensiunea ideala. Capacitatea sa de un litru inseamna ca este perfect pentru un trio de aperitive sau doua portii de marimea mesei - doar daca gospodaria dvs. este mai mica sau va place sa savurati supa proaspat preparata. Si cand vine vorba de depozitare, cu o inaltime de doar 22 cm, este usor sa il introduceti in dulapuri de bucatarie chiar mai mici, astfel incat nu va trebui sa-l lasati pe blatul de lucru, daca spatiul este la un nivel superior.

 


Comenzi simple cu o singura atingere

 

Optiunile simple de buton din partea superioara a capacului faciliteaza selectarea functiei dorite - alegeti intre supa cremoasa si groasa, bauturi si amestecare manuala - si un temporizator cu LED-uri usor de citit va asigura ca puteti vedea exact cat mai ramane din gatit.

 


Supa cremoasa sau groasa in cateva minute

 

In 19 minute, va puteti aseza la boluri pline cu supa fierbinte de casa, bine amestecata, preparata din alegerea dvs. de ingrediente nutritive si cat mai proaspata. Optiunea Chunky dureaza putin mai mult, deoarece bucatile mai mari de mancare dureaza putin mai mult pentru a fi incalzite corespunzator, dar in doar 25 de minute aparatul de supa pre-programat va face o supa rustica delicioasa, perfecta pentru o zi de iarna.

 


Functia de amestecare

 

Daca va place supa un pic mai putin rustica, functia Blend poate fi utilizata pentru a va personaliza reteta la textura perfecta si, deoarece se amesteca fara incalzire, poate fi folosita ca un blender traditional pentru a face sosuri, salsa si multe altele. .

 


Functia de bauturi

 

Perfecta pentru un inceput sanatos in orice zi sau pentru racorirea bauturilor in zilele fierbinti, functia de bauturi va permite sa creati smoothie-uri delicioase si hranitoare, milkshake-uri si bauturi cu suc.

 


Usor de curatat

 

Odata ce v-ati bucurat de masa, doar o stergere rapida cu un burete cu sapun si o clatire vor curata interiorul neted al vasului, deoarece nu exista lame ascutite in baza pentru a face curatarea incomoda.

 


Caracteristici suplimentare:

 

Temporizator de numaratoare inversa

Oprire automata

Retete incluse

Va rugam sa retineti: pentru cele mai bune rezultate, adaugati mai intai o jumatate de ceasca de apa sau un zeama de legume si taiati ingreidentele inainte de a le adauga in aparat;

Putere: 900W;

Capacitate: 1L;

Dimensiune: 22 x 14.8 x 22 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.