021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de vidat din otel inoxidabil VonShef 2000025

Aparat de vidat din otel inoxidabil VonShef 2000025

Pret: 239.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Conceput cu gandul la iubitorul de produse alimentare savuroase, acest dispozitiv inteligent de vidare menține alimentele proaspete de pană la cinci ori mai mult decat metodele convenționale de depozitare. Tehnica simplă de extracție a vidului atrage aerul din jurul alimentelor perisabile, impiedicand mancarea să se strice cat mai mult timp.

Operațiune cu o singură atingere

Pur și simplu tăiați o pungă din rola inclusă folosind lama de tăiere de pe mașină. La apăsarea unui buton, aerul este extras și punga este sigilată in cateva secunde. Cu tot aerul eliminat, puteți păstra mancarea in frigider sau congelator - menținand mancarea mai proaspătă mai mult timp.

Folosiți dispozitivul de etanșare pentru a economisi timp pregătind mesele in prealabil și reincălzind ulterior. Sau folosiți vidul pentru a marina și a infuza carne și feluri de mancare cu un plus de aromă. Această tehnică vă va permite să economisiți spațiu in frigiderul sau congelatorul dvs., deoarece pungile sigilate in vid ocupă mult mai puțin spațiu decat cutiile de depozitare a alimentelor.

Ideal pentru gătit sous vide, odată sigilate in vid, carnea, peștele și păsările de curte pot fi coborate intr-o baie de apă și gătite la o temperatură constantă – pastrandu-si aroma și umiditatea.

Nu doar pentru mâncare

In plus, acest aparat util și extrem de versatil poate fi folosit și pentru a proteja documentele valoroase și bijuteriile de praf sau daune. Protejați obiectele nealimentare, cum ar fi bijuteriile din argint, fotografii sau alte documente, reducand la minimum expunerea la aer și impiedicand să se murdărească sau să se oxideze. Il puteti folosi chiar și pentru a lua tacamuri cu dvs. cand plecati la un picnic, la camping sau la un festival.

De fapt, cu atat de multe avantaje pentru sigilarea in vid a obiectelor și a mancării dvs., veți avea nevoie de o scuză etanșă pentru a nu-l achiziționa.

Banda de lipire: 33cm.

Măsuri de etanșare in vid: 37 X 13,2 X 6,5 cm (Lățime X Adancime X Inălțime)



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.