021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de gatit cu abur Tefal UltraCompact VC204810, putere 800W, capacitate 9L, 3 recipiente de gatit, timer 60 min, oprire automata, accesorii fara BPA compatibile cu maisina de spalat vase

Aparat de gatit cu abur Tefal UltraCompact VC204810, putere 800W, capacitate 9L, 3 recipiente de gatit, timer 60 min, oprire automata, accesorii fara BPA compatibile cu maisina de spalat vase

Pret: 229.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

TEFAL Aparat de gatit la aburi UltraCompact VC204810

Aparat de gatit la aburi compact pentru retete sanatoase

Aparatul de gatit la aburi Tefal Ultracompact
Compact ofera preparate delicioase si pline de nutrienti fara efort, toate acestea intr-un design compact pentru confort sporit. Designul patentat de depozitare al recipientelor - unul intr-altul - te va ajuta sa economisesti spatiu in bucataria ta. Compartimentarea pe 2 etaje iti va permite sa prepari 2 retete in acelasi timp, recipientele fiind confectionate din materiale fara BPA pentru preparate delicioase si sanatoase in fiecare zi.

Aparatul de gatit la aburi Tefal MiniCompact: Aparat de gatit la aburi compact pentru retete sanatoase
Proiectat special pentru confort maxim in utilizare, aparatul de gatit la aburi Tefal MiniCompact te va ajuta sa prepari retete delicioase si sanatoase pentru intreaga familie.

Compartimentarea pe 3 etaje este ideala pentru a prepara 3 retete in acelasi timp. Are un design ingenios de depozitare a recipientelor - unul intr-altul. De asemenea, vasele sunt confectionate din materiale ce nu contin BPA.

Descopera beneficiile gatitului la aburi: continut redus de grasimi si un nivel ridicat de nutrienti, aroma, textura si culoare deosebita.

Timerul de pana la 60 de minute si functia de Oprire Automata ofera o utilizare sigura, in timp ce sistemul inteligent de alimentare cu apa este ideal pentru o utilizare de zi cu zi.

Aparatul dispune de un indicator al nivelului de apa usor de citit, recipientul fiind usor de alimentat chiar si in timpul sesiunii de gatit.

Design ultra compact
Sistem patentat de depozitare a recipientelor pentru gatit- unul intr-altul - iti va oferi posibilitatea de a economisi spatiu in bucataria ta.

Sesiuni de gatit sanatoase
Bucura-te de toate beneficiile gatitului la aburi: continut scazut de de grasimi si o modalitate intelgenta de a gat ice pastreaza nutrientii si vitaminele ingredientelor. Recipientele de gatit sunt confectionate din materiale ce nu contin BPA pentru sesiuni de gatit fara griji.

Usor de utilizat 
Descopera functiile inteligente ale aparatului de gatit la abur precum timerul de pana la 60 de minute, indicatorii luminosi, recipiente pentru gatit cu cate 6 locasuri dedicate pentru a gati oua, recipient pentru apa cu indicator vizibil pentru nivelul acesteia si posibilitatea alimentarii cu apa simplu si rapid, chiar si in timpul gatirii. 

Capacitate mare
Sistemul de compartimentare inteligent ale celor 3 recipiente pentru gatit iti va permite sa prepare 3 retete in acelasi timp, in timp ce gatiti preparate sanatoase in fiecare zi.

Caracteristici:
Putere: 800W;
Accesorii: recipient pentru orez de 1L;
Capacitate: 9L;
Cronometru: manual;
Vas pentru orez;
Nr de vase: 3;
Indicator nivel apa;
Umplere cu apa din exterior;
Compatibil cu masina de spalat vase: Recipientele pentru gatit, recipientul pentru orez, capacul, tavita pentru suc  
Lungime cablu: 1 m;



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.